Här är skäggtrimmern som du aldrig behöver städa efter

Inga fler avklippta skäggstrån i handfatet efter att du stylat ditt ansiktshår.


Har du ett skägg som ofta behöver stylas för att få den perfekta längden? Då har du säkert varit med om små stickiga skäggstrån som hamnar precis ÖVERALLT.

Enligt en undersökning som Philips har gjort visar det sig inte bara att skäggstråna förekommer utan också att hälften av de som bor tillsammans med någon får höra klagomål angående skäggstråna.

Därför har Philips nu utvecklat en skäggtrimmer med vaccum-system som suger upp avklippa skäggstrån.

Se hur det ska fungera i klippet ovan.

Gillar du skägg borde du läsa om modechefen som säger att skägg är omodernt eller om 13 typer av skägg vi älskar att hata.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

Geely säljer Volvoaktier för 14,5 miljarder

Kinesiska Zhejiang Geely Holding säljer hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Kiruna: Polisen rapporterar om trafikkontroll

"E10, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Kristersson om Kinberg Batra: En förtroendekris

Statsminister Ulf Kristersson (M) välkomnar JO-utredningen kring landshövdingen och partikamraten Anna Kinberg Batras anställningshärva, men svarar inte på om regeringen fortfarande har förtroende för henne.

Sverige diskuterar luftförsvar till Ukraina

Statsminister Ulf Kristersson (M) bekräftar att Sverige ingår i ett tyskt initiativ om samarbete för att leverera luftförsvar till Ukraina. Men Kristersson vill inte utlova det begärda systemet Patriot.

Dianas kläder under klubban – så dyrt blir det

1 timme sedan
Axelvaddar, påskliljegult och glimrande guldknappar. En liten del av historien kan bli din – eller någon annans – när prinsessan Dianas berömda outfits snart går under klubban. Men det blir med största sannolikhet inte billigt.