Nu kan du få din slida masserad av en professionell massör, något som tydligen ska vara uppskattat.
Nu kan du få din slida masserad av en professionell massör, något som tydligen ska vara uppskattat. - Foto: TT/Tumblr

Nu kan kvinnor betala för att få "slidmassage"

Massagen har blivit en hit i både Storbritannien och USA, så pass mycket att 80 procent av de som provat blir frekventa kunder.


De flesta hade nog vänt om och sprungit så fort de kunnat om någon erbjudit en slidmassage, men tydligen är det faktiskt ett fenomen som existerar.

Det kallas för yoni-massage eller tantra-massage och kan kosta mellan 1 500 och 3 000 kronor, skriver brittiska Metro.

Enligt yoni-massörerna Katie Travis och Alexey Kuzmin är massagen mer än bara en sexuell upplevelse, berättar de för tidningen.

Katie påstår till och med att massagen kan minska risken för cancer, minska ångest och stress samt hjälpa kroppen och sinnet att komma närmare varandra.

Det finns dock inga vetenskapliga eller medicinska belägg för att just yonimassage skulle hjälpa mot detta.

Men hur går det då egentligen till?

Enligt Katie sätts först stämningen med ljus och musik. Sedan får kunden en ögonbindel, och efter det klär massören sakta av personen.

Kunden får sedan lägga sig ner på rygg för att bli smekt över hela kroppen med lätta rörelser, vilket också involverar de nedre regionerna.

Efter det ska personen lägga sig på rygg för att bli smekt över brösten och ljumskarna. För att massören slutligen ska nå själva slidan.

Oväntat nog förklarar Katie att det enligt hennes erfarenhet blir bäst resultat om massagen utförs av någon som är i linje med kundens sexuella preferenser.

Om du är heterosexuell blir upplevelsen alltså bäst om du blir masserad av en kille exempelvis, och tvärt om om du är gay.

Enligt Katie får många av kunderna orgasm, vilket inte ses som något konstigt.

Och många verkar tycka om det, så mycket att 80 procent av alla som provat blivit återkommande kunder berättar hon enligt Metro.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja prova slidmassage?
Tack för din röst!