Lars, 42, är en riktig sugar daddy – nu berättar han om sitt liv

- 15/06/2016, 22:05
Lars är en av få sugar daddies som vågat berätta om sin egen syn på livsstilen. De flesta sugar daddies vill förbli anonyma.
1 av 4

Lars är en av få sugar daddies som vågat berätta om sin egen syn på livsstilen. De flesta sugar daddies vill förbli anonyma.

Facebook/TT

Lars Mundi.
2 av 4

Lars Mundi.

Facebook

Lars ger kvinnor pengar eller presenter i utbyte mot deras umgänge.
3 av 4

Lars ger kvinnor pengar eller presenter i utbyte mot deras umgänge.

Ap

4 av 4

En sugar daddy är en mystisk figur som man ofta ser på film eller serier, men dessa mytiska figurer existerar faktiskt. Lars Mundi är en av dem.

För den som inte är bekant med uttrycket "sugar daddy" innebär det att en man ger en tjej (en sugar baby) presenter eller pengar i utbyte mot hennes sällskap. Relationerna kan vara dejtbaserade, vänskapliga eller som verkliga relationer.

En av dem som beskriver sig själv som en sugar daddy är danske Lars Rex Mundi. För Metro berättar han hur hans liv som en sugar daddy ser ut.

Det hela började med att Lars kollade upp vad det innebar att vara en sugar daddy, efter tolv år som singel.

Lars är bara 42 år vilket kan ses som ungt med sugar daddy mått. De flesta sugar daddys som syns i populärkulturen är betydligt äldre män, ofta väldigt rika.

Men Lars är bara en vanlig kille som föredrar en viss typ av dejting. I dag hittar han alla sina sugar babies via hemsidor. Han har gett upp om att leta på gatan.

– Jag vet att väldigt få delar min synvinkel på relationer och jag försöker respektera människors egna preferenser, säger han.

Det viktigaste i en sugar daddy/baby relation är kemi tycker Lars. Finns ingen kemi kan det lika gärna vara är hans inställning. Och att båda parter ska ha samma förväntningar på relationen.

Varje gång Lars träffar en ny sugar baby lägger de upp ett kontrakt där de klargör huruvida sugar babyn vill ha gåvor eller pengar i utbyte mot umgänget.

Bildkälla: Facebook

Men inte alla Lars sugar baby-relationer har varit sexuella.

– Vissa av dem har varit sexuella, men de har också funnits relationer där vi bara uppskattar varandras sällskap. Som att gå på konserter, beställa hämtmat eller gå på restaurang, berättar han för Metro.

Men vad får en sugar daddy egentligen ut av en sugardating-relation?

Det Lars pekar ut som de största fördelarna är att det finns klara gränser för relationen. Och dessutom gillar han de gamla könsrollerna.

– Jag gillar det äldre sättet att se på dejting. Att om du vill gå ut med någon så är du romantisk och passar upp på personen med gåvor och presenter för att visa att du uppskattar henne, säger han.

Till kritikerna som anklagar sugar daddies för att utnyttja sina sugar babies säger han bara att han anser att det inte borde vara någon annans sak att lägga sig i vad två samtyckande, vuxna personer gör tillsammans.

Han anser också att det finns ett skadligt stigma runt framför allt kvinnors sexualitet. Han anser att samhället bryr sig för mycket om kvinnors sexualitet och försöker syra den istället för att vara glad för att en person hittat ett upplägg som passar den.

Men i framtiden skulle Lars kunna se sig själv i ett mer traditionellt förhållande. När han får höra om sina vänner som hittar någon att spendera sina liv med blir han glad, berättar han för Metro.

Tyckte du det här var intressant, då kanske du vill läsa om den döende kvinnan som letar ny partner till sin älskare.

Vill du vara en sugar daddy?