Jacqui säger att hon är beroende av selfies.
Jacqui säger att hon är beroende av selfies. - Foto: Instagram jacqui.ryland / Channel 5

Trebarnsmamman om sitt selfieberoende: "Jag tar olagliga droger för att..."

Trebarnsmamman erkänner att hon tar över 100 selfies om dagen – och visar upp de för sina 100 000 fans på Instagram.


Trebarnsmamman Jacqui Ryland, 29, är en uppmärksammad glamourmodell i Storbritannien och erkänner att hon tar fler än 100 selfies per dag. Hon har nyligen varit en av huvudpersonerna i brittiska tv-programmet "Body freaks" som går på Channel 5.

Hon erkänner även att hon riskerar livet genom att injicera så kallade klass C-droger i form av tillväxthormon för att se ung och fräsch ut.

Sprutorna får egentligen bara användas av personer som har det på recept. Enligt trebarnsmamman ger det huden en lyster och ungdomlig look. Även naglarna och håret växer samt fettet bara "rasar av".

Jacqui började med att ta injektionerna efter att hon inte var helt nöjd med resultatet från alla gymbesöken – och att hon vill se "så läcker ut som möjligt på selfies".

De negativa effekterna av att ta drogen är att hjärtat kan växa vilket kan vara riktigt farligt. Dessutom ökar risken för att cancerceller ökar i en snabbare takt.

29-åringen menar att hon är extremt beroende av injektionerna – mest för att hon är beroende av "att vara snygg".

Fortsättningsvis berättar mamman att hon också tagit olagliga steroider för att skapa "den perfekta kroppen". Hela tiden blir det värre i viljan att se "bättre ut". Många har varnat glamourmodellen för hennes missbruk – men hon menar att hon kommer fortsätta ändå.

Hela beroendet ligger egentligen på att Jacqui är beroende av att ta selfies. Någonting hon i tv-serien säger "är som att andas".

Och selfiesessionerna får mycket spridning. På Instagram har glamourmodellen nästan 94 000 följare. Och med lika många följare på Twitter och Snapchat.

På sin Twitter-profil har hon en önskelista och därför får hon ofta dyra gåvor av fans som gillar hennes utseende. Bland annat en Mac, ett par Louis Vuitton-solglasögon och en Rolex-klocka.

Men allt har inte varit lätt för modellen. En gång sprack hennes bröstimplantat och en annan gång läckte ett annat implantat giftiga kemikalier rakt in i kroppen. Den första bröstoperationen gjorde Jacqui vid endast 17 års ålder. Någonting hon nu faktiskt ångrar – men får leva med.

Jacqui har tre barn varav den äldsta är nio år gammal. Daily Mail skriver att hon "önskar att hennes dotter aldrig blir som henne". Hon vill att hennes dotter inte ska bli lika beroende av sin självbild. För Jacqui erkänner att hon är beroende av sitt utseende.

Däremot säger hon att hon aldrig kan bryta sig fri från sitt selfie-beroende. Eller som hon uttrycker det i "Body freaks": "Jag tror inte att jag kommer att sluta förrän jag är död". Samtidigt som hon känner sig "nöjd" med var det har tagit henne i dag.

/
/
/
Gym
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är morgonens nyheter 19 mars

Polisen i Lund rapporterar om inbrott

"Inbrott i gård, Hällestad", skriver polisen på sin hemsida.

E-handeln fortsätter att öka

E-handeln ökade omsättningen med 14 procent i januari till 11,4 miljarder kronor, jämfört med samma månad i fjol, enligt Svensk Handels E-handelsindikator.

Hässleholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka, Vinslöv", skriver polisen på sin hemsida.

Sverige näst bäst på patent

1 timme sedan
Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.

Näringslivets känga till regeringen: Sluta snåla

1 timme sedan
Sluta snåla, inflationen är borta, tycker Svenskt Näringsliv som uppmanar regeringen att rusta upp skruttiga järnvägar och vägar. Men brist på arbetskraft riskerar sätta fart på inflationen igen.