Här är de 40 roligaste bilderna från svenska Pokéstops – vilken är din favorit?

En rolig detalj i Pokémon Go är helt klart alla galna Pokéstops som dyker upp i spelet. I bildspelet kan du se våra favoriter hittills.


Har du också börjat fylla mobilkamerans filmrulle med screenshots från ett gäng olika Pokéstops? Du är inte ensam.

I jakten efter att fånga alla söta små Pokémons har vi nog alla stött på mer eller mindre helknäppa beskrivningar av bilderna som dyker vid varje Pokéstop.


Det är inte bara bildbeskrivningarna som får oss att garva rakt ut ibland, utan även diverse märkliga val av Pokéstops.

Det kan i korthet förklaras med att de egentligen tillhör ett annat spel från Ninantics som heter Ingress. Det spelet är också baserad på Google Maps.

Där har användare tidigare kunnat lägga in sina egna bidrag till fynd i stadsmiljön, som nu alltså har förts över till Pokémon Go. Med mer eller mindre lyckat resultat, uppenbarligen.

I bildspelet här ovan har Nyheter24 samlat några av den Pokémonfrälsta redaktionens favoritbilder från användare runt om i Sverige. Titta, gråtskratta och njut!

Har du egna roliga bilder från dina Pokémon Go-äventyr som du vill dela av dig av till Nyheter24:s läsare? Skicka in dina bilder till oss via den här länken och skriv gärna några rader om var de togs.

Bildkälla

Pokémon Go har verkligen spridit sig som en löpeld över världen, till och med bland poliser. Under arbetstid. Här kan du också läsa om killen som stoppade en pågående våldtäkt när han var på Pokémonjakt i Bålsta.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också mobilen full av liknande bilder?
Tack för din röst!