Tjejer har börjat ha förlovningsringar på lillfingret – anledningen är så fin

- 24/07/2016, 13:08 -
Tjejer har börjat ha på sig förlovningsringar på lillfingret – för att visa att de älskar sig själva.

Tjejer har börjat ha på sig förlovningsringar på lillfingret – för att visa att de älskar sig själva.

Instagram

Varför bära förlovningsringen på ringfingret när du kan bära den på lillfingret, och dessutom av en superfin anledning.

Det som är lite tråkigt med förlovningsringar är att du först måste hitta en partner, bygga upp en relation med personen och sedan ska någon av er ta mod till sig att fria också. Det låter krånligt och tidskrävande.

Så nu är vi glada över att höra att en ny trend kommit till stan – ani-förlovningsringar.

Anti-förlovningsringar är egentligen exakt samma sak som en vanlig förlovningsring, förutom att den är lite mindre så du kan bära den på lillfingret.

Bilden kan inte visas :(

Ja, också så den lilla detaljen att du kommer köpa den till dig själv.

Precis, du slipper sitta och vänta på att någon älskvärd person ska dyka. Du är självständig, du är stark, du köper din egen j*vla ring!

Bilden kan inte visas :(

Det är smyckesföretaget Fred & Far som tagit fram ringarna som symboliserar egenkärlek och självförtroende. Ringarna har nu blivit superpopulära och varje ring är designad för att passa på ditt lillfinger.

"Återta dig själv" står det på deras hemsida. "Bär en symbol av tillhörighet. Till dig själv. Förlova dig själv. Med livet. Med kärlek. Och med hälsan."

Bilden kan inte visas :(

Varje ring är gjord av 14-karat guld, roséguld eller vitt guld och är prydd med en Fair Trade-märkt vit saffir som slipats till en upp-och-ned-vänd triangel. Ringarna är designade för att användas dagligen och priserna börjar på 150 dollar, eller cirka 1300 kronor.

Både Amber Rose och Lucy Hale har redan setts med varsin ring på lillfingret.

Bilden kan inte visas :(

Och vi står helhjärtat bakom idén till själv-förlovningsringen. Det är en fantastisk tanke att spendera en del pengar på något speciellt till dig själv. Oavsett om du väljer att göra det genom en ring eller något annat.

Men det viktigaste är ändå att vi alla kommer ihåg att vi förtjänar att älskas av oss själva, oavsett om vi visar det genom en ring eller bara genom en känsla.

Metro UK har tidigare skrivit om anti-förlovningsringen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Blac Chyna som visar upp en helt sjuk förlovningsring – på Instagram.