Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vill du veta vilken låt som låg etta på topplistorna dagen du föddes ?

- 29/08/2016, 22:29 -

När du såg dagens ljus fanns det människor ute i världen som diggade en viss låt. Nyfiken på vilken? Då ska du läsa vidare.

Oavsett när du är född så fanns det en värld före dig. Och i den världen släppte artister musik. Vissa blev riktiga floppar, andra blev one hit wonders och så fanns det låtar som tog sig hela vägen upp till förstaplatsen på topplistorna, skriver Metro UK.

Är du nyfiken på vilken låt som var the shit när du låg på BB? Du borde vara i alla fall.

Så om det kliar i fingrarna så är det bara att du kollar in den här sjukt praktiska funktionen som tagits fram This Day In Music.

Det enda du behöver göra är att klicka in ditt födelsedatum på skärmen, och registret går tillbaka ända till 1946. Sedan är det bara att välja vilket land du är intresserad av – Storbritannien, USA, Australien, Kanada eller Tyskland.

Funktionen är inte lika smidig som Playbacks filmgenerator som tar fram vilken film som låg etta på filmtoppen på din födelsedag, skriver Metro UK.

Nyheter24 tidigare skrivit om Niklas som gjorde något väldigt modigt inför sin födelsedag.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Var det en bra låt på din födelsedag?