Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de sjukaste kondomsmakerna i världen – vilken vill du prova?

- 18/09/2016, 21:38
De här kondomsmakerna kommer få dig att tacka gud för tuttifruttismaken från UMO.
1 av 8

De här kondomsmakerna kommer få dig att tacka gud för tuttifruttismaken från UMO.

Youtube/TT

Vad sägs om kaffe?
2 av 8

Vad sägs om kaffe?

Manforce

Eller en cannadom?
3 av 8

Eller en cannadom?

Fourtwenty

Kanske lite extra vitlök efter middagen?
4 av 8

Kanske lite extra vitlök efter middagen?

The Stinking Rose

Whiskysmak – för livsnjutaren.
5 av 8

Whiskysmak – för livsnjutaren.

Heritage of Scotland

Och så klart: bacon.
6 av 8

Och så klart: bacon.

Baconsalt

Alltid bacon.
7 av 8

Alltid bacon.

Baconsalt

Vi kommer inte undan det.
8 av 8

Vi kommer inte undan det.

Baconsalt

Vi kan nästan garantera att du aldrig stött på någon av de här smakerna. Och vissa av dem vill du nog aldrig stöta på heller.

Nyheten om Durex "nya kondomsmak" slog ner som en bomb för några veckor sedan. Det visade sig att Durex var redo att ta det här med aubergine-emojin till en helt ny nivå, något Nyheter24 skrivit om tidigare.

Men faktum är att Durex "nya smak" inte ens är värld att rynka på näsan åt om man jämför med de här, riktigt sjuka, smakerna, skriver Mirror.

1. Kaffe

Vi börjar lite lugnt och försiktigt med något som många ändå tycker är gott. Det är det indiska företaget Manforce condoms som kommit på den här kondomen med smak av kaffe.

Så om du inte var pigg när ni började ha sex är chansen definitivt stor att du är det när ni har slutat.

Bildkälla: Manforce

Manforce har även ett stort och intressant utbud av andra smaker så som jasmine, choklad, apelsin, vindruvor, grönt äpple, banan, ananas, jordgubb, bubbelgum och smörkola. Det låter faktiskt inte dumt alls måste vi säga.

2. Cannabis

Cannadom kallas den här kondomen med färg, smak och doft som cannabis. Det finns inga recensioner så vi är inte säkra på om detta verkligen stämmer. Men en sak är säker, Cannadomen kommer inte göra dig eller din partner höga på något sätt.

Bildkälla: Fourtwenty

3. Vitlök

Som om vitlöksandedräkt inte var illa nog efter att man ätit vitlök. Nu finns alltså ytterligare ett sätt att få det på, och helt utan att äta vitlök. Perfekt för alla vitlöksälskare, se bara till att din partner inte är en vampyr. Det är företaget The Stinking Rose som lanserat den illaluktande kondomen.

Bildkälla: The Stinking Rose

4. Whisky

För personen som har en förkärlek för att sitta hemma och smutta på en whisky på kvällen är det här verkligen den ultimata kondomen. Tänk att få kombinera två mysiga saker till en, vem hade kunnat önska sig något bättre? Det är hemsidan Heritage of Scotland som säljer den spritiga kondomen.

Bildkälla: Heritage of Scotland

5. Bacon

I tidsåldern då allt kan smaka bacon så är det väl ingen som ens är förvånad att det finns kondomer med smak av bacon? Någon? Nej, trodde väl inte det. Den rökiga, stekta smaken är helt enkelt inget vi kommer undan år 2016. Men för den som uppskattar den smaken även under sex så är det bara att slå till.

Bildkälla: Baconsalt

Bildkälla: Baconsalt

Bildkälla: Baconsalt

Så för er där hemma som känner att ni vill "spice it up", bokstavligen, vet ni nu vad ni ska satsa på.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Sofia som satte upp håret med något väldigt udda efter en utekväll (hint, artikeln handlar om det).

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du testat att använda kondomer med smak?