Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pizza Hut lanserar nytt – är vad alla pizza-älskare drömt om

- 18/09/2016, 19:36 -
Mat
1 av 2

Vem skulle kunna motstå den här nyheten egentligen?

Giphy

Pizza
2 av 2

Det här ser ju verkligen spektakulärt ut.

Pizza Hut

Det här kommer revolutionera sättet vi beställer pizza på för nu och föralltid.

Mmmh, pizza. Vem kan tacka nej till pizza? På riktigt? Vem? Ingen. Det är en fantastisk måltid som går att göra så den passar alla – från gluten- och laktosintolerant till veganer. Och toppingen går alltid att anpassa efter varje enskild individ.

Det är helt enkelt den ultimata maten. Har alltid varit och kommer alltid vara.

Hur kan man då göra perfektion bättre? Pizza Hut vet ett sätt, och det är helt magiskt för oss som gillar att beställa hem en pizza och sedan spara resten till dagen efter.

Det handlar om Pizza Huts tredubbla pizzakartong, eller pizzabox som de kallar det. Det är en låda som består av tre fack. De två översta är reserverade för två medelstora pizzor. Det understa facket kommer fyllas med två portioner potatis samt varma browniepinnar, skriver Metro UK.

Bildkälla: Pizza Hut

Hur himmelskt låter inte det här på en skala från ett till tio?

Boxen är avsedd att beställa när man är i en större grupp eller familj, men lugn, vi kommer inte döma dig om du beställer en bara till dig själv.

Det enda problemet är att den här gudagåvan ännu bara lanserats i Storbritannien utanför Nordamerika än så länge. Så du som sitter med kurrande mage och dreglar, skriv till Pizza Hut så vi också kan få ta del av den här magnifika skapelsen. Gör det bara! Vi behöver det!

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om den här pizzan som ser ut att vara från en annan värld, men det är den inte.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Vill du beställa en tredubbel pizzabox?