Vad kan den nya smaken vara?
1 av 2
Vad kan den nya smaken vara? - Foto: Wikimedia/Ben & Jerry's
Smaken som vi är vana att se den.
2 av 2
Smaken som vi är vana att se den. - Foto: Wikimedia

Ben & Jerry's gör om klassiska smaken – så här kommer den smaka nu

Till alla Ben & Jerry's-älskare där ute kommer en nyhet som antingen kommer få alla att jubla – eller gråta.


Ben & Jerry's har äntligen insett vad som gör en riktigt god glass – så mycket choklad som möjligt! Därför lanserar de nu en ny smak av sin klassiska Cherry Garcia, nämligen Chocolate Cherry Garcia, skriver Metro UK.

Glassen kommer nu ha en chokladglass som bas istället för en körsbärsglass som den äldre generationen. Vilket låter himmelskt så klart.

Chocolate Cherry Garcia. Bildkälla: Ben & Jerry's

Förändringen är en del av märkets Flavour Flip-kampanj som innebär att de klassiska smakerna görs om med en ny twist – men bara med en ny smak.

Det innebär också att Chocolate Cherry Garcia bara kommer finnas under en begränsad tid, om den inte blir så populär att Ben & Jerry's väljer att behålla den.

Ännu är det oklart var och när smaken kommer komma till Europa, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Ben & Jerrys fem nya smaker och Ben & Jerry's nya glassmak som har ett viktigt budskap.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Ben & Jerry's-glass?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.