Måndag 2 Aug
Stockholm

Alice, 24, äter choklad varje dag – men är ändå helt sjukt vältränad

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Alice har några särskilda knep för att lyckas hålla formen. Crossfit och en inställning att "man visst får äta det här" är lösningen för henne.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En person som lyckas kombinera träning och choklad är 24-åriga Alice Fields från Melbourne i Australien. Hon har efter att ha slitit i många år och fortfarande inte vara nöjd med vikten nu hittat en träningsform som är hundra procent perfekt för henne.

– När jag var tonåring så kände jag mig fångad i min egen kropp. Jag var ute och sprang tills jag knappt kunde stå och åt nästan ingenting. Trots det gick jag ändå upp i vikt, säger Alice till Daily Mail.

Instagram

Hon berättar att hon ofta fick höra elaka glåpord och att hon alltid brukade ha på sig en tjocktröja, även på sommaren. Till slut hittade hon sin lösning.

Alice introducerades för powerlift och en nyvunnen inställning till hälsa. Hon fick kasta bort bilderna hon hade på hur en kvinna som lyfter vikter ser ut – och själv gå ner 20 kilo.

– Förändringen var helt galen och jag kände mig så vacker. Mina ben såg starka ut och min rumpa var så välformad. Det fick mig att känna mig stark och det är en fantastisk känsla.

Instagram

Efter att Alice hittade rätt i träningen så startade hon en Instagram för att sprida inspiration. Hon tränar fyra till fem dagar powerlift i veckan med lite löpning emellanåt. Och dieten?

– Jag äter precis vad jag vill så länge det passar modellen jag går efter och givetvis ligger fokus på grönsaker. Tro det eller ej men jag äter en chokladkaka och upp till fyra bitar bröd om dagen, säger hon till Daily Mail.

Instagram

Dieten som Alice går på heter IIFYM, eller "if it fits your macro", och går ut på att räkna hur mycket mat man får äta om dagen. Ett viktigt ledord är att man aldrig ska ha mat "man aldrig får äta". Här kan du läsa mer om hur du räkna ut din IIFYM.

– När du har börjat så kommer du verkligen att tacka dig själv om två år. Våga misslyckas och kom ihåg varför du började. Gör det för dig själv.

Instagram

Se när Alice lyfter vikter i videon ovan.

Läs också om två andra inspirerande träningshistorier: Danny som mobbades och nu är Instagram-modell – och Amber som gjort en stark resa från att ha behövt köpa biljetter till två flygstolar till följd av sin fetma.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du tränat crossfit?
Tack för din röst!
Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela