Plastikkirurgen berättar att det är många unga personer som ångrar sina tatueringar och piercingar.
1 av 3
Plastikkirurgen berättar att det är många unga personer som ångrar sina tatueringar och piercingar. - Foto: TT
Har du någon tatuering du ångrar?
2 av 3
Har du någon tatuering du ångrar? - Foto: TT
3 av 3
- Foto: TT

Unga personer ångrar sina tatueringar och piercingar – men det kommer att kosta

Plastikkirurgen berättar att det är många unga personer som ångrar sina tatueringar och piercingar.


Har du en tatuering eller piercing du ångrar? Unga personer har iallafall börjat ångra sina piercingar och tatueringar och vill få de borttagna.

Laurence Milgrim är plastikkirurg i New Jersey och har berättat för USA Today att det har blivit väldigt populärt bland unga personer att ta bort sina tatueringar, speciellt millennials (personer som är födda mellan 85 och 99).

Milgrim menar att det finns en del sätt att fixa öronsnibbar som har blivit förstörda på grund av piercingar som har expanderat huden.

Plastikkirurger rekonstruerar öronsnibbar med hjälp av vävnad och överflödig hud avlägsnas.

– Som en plastikkirurg kan vi fixa ögonsnibbar och vi kan göra ett väldigt bra jobb också. Jag har haft patienter med väldigt utsträckta öronsnibbar men det skulle du aldrig kunna gissa att de varit idag, säger han.

En laserklinik i London har haft en ökning på 25 procent mellan 2013 och 2015 när det kommer till personer som vill ta bort sin tatuering med laser, skriver Independent.

Milgrim berättar att det kostar mellan 1 000 dollar och 2 000 dollar att rekonstruera sina ögonsnibbar, vilket är ungefär mellan 9 300 och 18 700 svenska kronor.

Att ta bort en tatuering med laser kostar allt mellan 500 dollar till 1 500 dollar, vilket är ungefär mellan 4 000 och 14 000 svenska kronor.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du ångrat en tatuering eller piercing?
Tack för din röst!
Senaste nytt

WHO uppmanas av Israel att tömma Gazaförråd

1 timme sedan

Spotify lyfte på Wall Street efter sparbesked

1 timme sedan
De ledande indexen på Wall Street stängde med röda siffror på måndagen. Spotifys aktie bröt mot den övergripande riktningen och steg kraftigt efter beskedet om ett nytt sparpaket.

De värsta lösenorden du kan ha 2023 – hackarna knäcker dem på 1 sekund

1 timme sedan
Här är en lista med de tio vanligaste lösenorden 2023. Dessa lösenord tar mindre än en sekund för hackarna att lista ut.

Misstänkt mordförsök på tåg i Nässjö – man i 25-årsåldern gripen

1 timme sedan
En man i 25-årsåldern har gripits misstänkt för försök till mord och brott mot knivlagen ombord på ett tåg i Nässjö, skriver polisen på sin sajt.

Advokat straffas för allvarligt brott mot ed

2 timmar sedan
Advokaten förde in brev till en klient som satt häktad med restriktioner. Nu bötfälls han för ett "mycket allvarligt" brott mot god advokatsed – men slipper uteslutning, rapporterar Dagens Juridik.

Uppgifter: Brittisk kärnkraftsanläggning hackad

2 timmar sedan
Hackergrupper med ryska och kinesiska kopplingar har gjort intrång i den brittiska kärnkraftsanläggningen Sellafields it-system.