Här packar hon ner 50 outfits i en handväska – och det är helt magiskt

Skådespelerskan och före detta Bond-bruden Rachel Grant kan verkligen konsten att packa.


Det är skådespelerskan Rachel Grant som överraskar oss igen. Först lyckades hon packa ner 100 klädesplagg i en vanlig liten kabinväska.

Nu har hon gjort det igen, men denna gång är det 50 plagg som packas ner i en liten tyghandväska. Hon får ner allt från klänningar till skor och neccesärer, skriver Cosmopolitan.

Globetrottern delar också med sig av sina bästa packinghacks. Som att rulla strumporna för de ska ta mindre plats vilket garanterat kommer komma väl till pass om du planerar en utlandsresa inom den närmaste framtiden.

Kolla in den imponerande videon i spelaren ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur du ska packa väskan för att inte få skrynkliga kläder och Zlatan som jävlas med ett cykelbud genom att försöka få honom att packa alldeles för mycket i sin väska.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du bra på att packa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Västeråsattacken troligtvis inte planerad

Tre äldre kvinnor och en tonårspojke attackerades i centrala Västerås under fredagen. Varför är fortsatt oklart. I nuläget är det inget som tyder på att det är en planerad händelse, säger Robin Simonsson, vid Åklagarmyndigheten till TT.

AI kliver in i Instagram och Facebook

1 timme sedan
Meta lanserar sin största AI-satsning hittills, när bolagets assistent kliver in i Facebook, Messenger, Instagram och Whatsapp. Men Sverige får vänta.

"Sträck på dig" – förhandla med banken

1 timme sedan
Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.

Två borgmästarkandidater mördade – på samma dag

1 timme sedan
Mexiko skakas av en våg av politiskt våld inför valen i juni. Under fredagen mördades två borgmästarkandidater – en i nordost och en annan i söder, enligt myndigheterna.

Vimmerby: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.