Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

7 störiga grejer killar gör i sängen – utan att märka det

Det är inte så lätt att bryta gamla vanor, men de här vill du nog inte dras med egentligen.

Det är inte så lätt att bryta gamla vanor, men de här vill du nog inte dras med egentligen.

Okänd

Nyheter | 26/12/2016 20:02

Det är inte lätt att bryta gamla vanor men de här sakerna borde du verkligen sluta göra.

De flesta av oss har nog gjort oss skyldiga till några misstag i sovrummet. Det kan vara allt från att vara för tråkig, inte vilja variera sig eller helt enkelt inte ha tillräckligt med förspel, skriver Daily Star.

Och när man väl lagt sig till med en ovana så är det svårt att bryta den. Enligt relationsrådgivaren Monica Lieser så finns det en hel del saker som män gör fel i sängen.

– Vi är extremt dåliga på att lära män om sexualitet. De känner att de måste vara den som har kontroll – att det förväntas att de ska veta vad de ska göra. Men mestadels så fyller de bara i luckorna, säger hon till Men's Health.

Här är de största och störigaste missarna killar gör i sängen enligt Lieser:

1. Vara för beordrande

Det kan vara superhett när en person är dominant i sängen. Men det finns rätt och fel sätt att vara dominant på. Och det är en tunn linje mellan att vara dominant och köra över någon annan.

Ett sätt som du kan indikera om du är på rätt väg eller inte är om du byter till en ställning som ni båda aldrig provat förut, bara för din egen njutning. Nyckeln till att vara dominant är att göra saker mot den andra som man vet att den gillar, och som den gillat förut, tipsar Lieser.

Bildkälla

2. Vara för hårdhänt med klitoris

En person som tar för hårt i ens klitoris är aldrig sexigt, det kan till och med vara väldigt smärtsamt. Kom ihåg att klitoris är kvinnokroppens känsligaste punkt, och att den är nästan dubbelt så känslig som mannens ollon.

Istället, gå långsamt och försiktigt fram. Börja med fjäderlätta smekningar och gå vidare med exempelvis oralsex tills du får respons nog att bygga upp ett tryck. Tumregeln är: flyttar hon sig eller dina fingrar så är du för hårdhänt och ska ta det lugnare.

Bildkälla

3. De tror att bra sex är lika med marathonsex

Män får höra rätt mycket om uthållighet och att det är problematiskt att komma för tidigt, vilket gör att de tror att bra sex automatiskt innebär "ju längre desto bättre". Enligt relationsrågdivaren DeAnna Lorraine så är det snarare så att om sexet pågår för länge så blir det tråkigt och man får skavsår istället.

Om du känner att passionen försvunnit under sexakten så borde du tänka på att avsluta rätt snart, rekommenderar DeAnna till Men's Health.

Bildkälla

4. Låter tjejen göra allt jobb när hon är överst

Det är klart att det här är mannens tid att få luta sig tillbaka och bli omhändertagen, men det betyder ju inte att det är läge att bli en död fisk.

DeAnna förklarar att många tjejer kan känna sig lite ovana och blottade när de är överst, eftersom det är vanligare att mannen är överst. Därför är det en bra idé att bekräfta din partner med uppmuntrande ord, eller hjälp till genom lite guidning – och kom ihåg att ta på henne då och då också.

Bildkälla

5. Ta på de kroppsdelar hon ogillar – om och om igen

Även om du tar på dem för att säga att du tycker om den delen av henne så finns det en stor risk att det gör henne riktigt avtänd ändå eftersom hon själv har svårt att lita på det.

Förklara istället för henne varför du tycker den kroppsdelen är vacker när ni inte är i en direkt sexuell kontext. Det kommer bygga upp ett självförtroende hos henne så att hon gradvis blir mer komfortabelt med att du tar på den kroppsdelen, säger DeAnna.

Bildkälla

6. Trycka ner tjejens huvud så långt du kan

Tror ni inte tjejer förstår förspel? När en tjej är på väg att gå ner på dig kanske du ska låta henne ta det i sin takt och visa att du har tålamod och respekt nog för henne att låta henne bestämma.

Bildkälla

7. Glömmer bort förspelet totalt

Vi fattar att det ibland kan vara svårt att hålla sig från att vilja gå direkt på huvudrätten, men kom ihåg att det oftast tar en kvinna lite längre tid att få upp hettan.

Se till att du varje gång har i alla fall lite förspel innan du går vidare. Det är en viktig del av sex också att få längta och sukta lite. Medan för lite förspel snarare bara är irriterande, skriver Daily Star.

Bildkälla

Känner du att du behöver fler sextips borde du kolla in någon av de här artiklarna:

5 fantastiska sexställningar för dig med väldigt stor penis

5 utmärkta sexställningar för dig som har mikropenis

Gynekologen: De här 3 sakerna ska du aldrig göra efter sex

6 sjuka sextips du aldrig ska göra – någonsin

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du gjort någon av de här misstagen i sängen?