Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Personer med det här stjärntecknet var mest otrogna under hela 2016

- 28/12/2016, 20:04
Det är inte de stjärntecken man kanske skulle kunna tro…
1 av 3

Det är inte de stjärntecken man kanske skulle kunna tro…

Pixabay/TT/Emojipedia

Varken Lejonet eller Skorpionen är speciellt otrogna.
2 av 3

Varken Lejonet eller Skorpionen är speciellt otrogna.

Pixabay

Det är istället några helt andra tecken som är värst.
3 av 3

Det är istället några helt andra tecken som är värst.

TT/Emojipedia

Vilket stjärntecken är egentligen det mest otrogna i Sverige?

Det är dejtingsidan för otrogna, Victoria Milan, som tagit fram statistiken över vilket stjärntecken som är det mest otrogna i Sverige. Och det är inte de tecken man skulle kunna tro.

Genom att analysera användarnas profiler har sidan kommit fram till vilket av stjärntecknen som har lättast för att vänstra.

Många antar säkert att det är Lejonet och Skorpionen, som brukar sägas vara de mest sexuella tecken som ligger i topp. Men det visar sig att de inte alls ligger i topp.

Istället är det Vattumannen som tar hem förstaplatsen och utgör 10,7 procent av de otrogna svenskarna som har användare på Victoria Milan. På andra plats kommer Fiskarna med 10,5 procent och på tredje ligger Oxen med 10, 4 procent.

De tecken som är de mest trogna är Skytten på 6 procent, därefter kommer Skorpionen med 6,3 procent och Vågen med 6,8 procent.

Så det verkar ju finnas en tydlig tendens för vårtecken att vara otrogna, medan hösttecken verkar mer trogna.

– Vi har granskat tusentals av våra medlemmar profiler för att komma fram till slutsatsen att svenska män och kvinnor med Vattumannens tecken troligtvis var otrogna under 2016. De är varmblodiga, sexuella karaktärer och kan inte klandras för vad som står i stjärnorna, skriver Victoria Milans grundare Sigurd Vedal i ett pressmeddelande.

Nyheter24 har tidigare skrivit om otrogna personer som avslöjar 10 vanliga tecken på att din partner är otrogen och vilka svenska städer som är de mest otrogna.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du varit otrogen?