Torsdag 19 Maj
Stockholm

7 anledningar till att bo utomlands någon gång i ditt liv

För dig som är rädd för att bo utomlands men ändå längtar efter känslan får du här några anledningar som är bra att gå på.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Du får perspektiv

Att flytta utomlands kan verkligen göra att du vidgar dina vyer. På många plan. Det kan också göra att du ser dig själv på ett helt annat sätt. Antingen om du kommer hem, eller stannar kvar i det land du valt att bo i.

via GIPHY

2. Du lär dig ett främmande språk

Språk är alltid bra att kunna. Och många studier visar att ju fler ord och språk du kan, desto mer kreativ är du. Det kan alltså öka din kreativa förmåga att lära dig ett nytt språk!

via GIPHY

3. Du lär dig att handskas med människor

Det är inte bara språket som är annorlunda utan människorna i landet kan också vara väldigt annorlunda. Ibland kan det ske missförstånd och språkförbistringar vilket gör saker och ting krångligt. Men det är bara nyttigt.

via GIPHY

4. Du lär dig otroligt mycket om dig själv

Sidor hos dig själv som du aldrig trodde att du hade, ibland bra, ibland dåliga kan blomma upp. Du kan också lära dig väldigt mycket om vem du faktiskt är, vad du står för och hur du ser på världen.

via GIPHY

5. Du kommer ur din comfort-zone varje dag

Om du vågar och vill kan du verkligen pressa din egen förmåga dagligen. Det här är också ett bra sätt att lära sig ett språk. Prata med alla om allting, hela tiden. Det kommer vara så värt det.

via GIPHY

6. God mat, förhoppningsvis

Ät allt du hittar och kommer över. Du kanske aldrig får testa det igen, i alla fall inte på samma sätt. Försök att inte vara feg, prov allt en gång i alla fall. Du lär inte ångra dig i efterhand.

via GIPHY

7. Du får se en helt ny arkitektur och bebyggelse

Sveriges arkitektur må vara fin och bra men den ser du ju hela tiden. Att se något annat under en längre tid kan ge dig inspiration och vara något jättekul. Studera gärna husen där du bor!

via GIPHY

Skulle du vilja bo utomlands?
Tack för din röst!
Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela