Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu försvinner älskade snackset – därför går de inte längre att köpa

- 25/01/2017, 14:49 -

Nu försvinner en gammal favorit från OLW:s sortiment – och det är verkligen snart det sker.

Det är dags att bunkra upp om du verkligen älskar OLW:s jordnötsringar. Det är nämligen så att de inte längre kommer att tillverkas.

– Det handlar om minskad efterfrågan, säger Stina Petrini, kommunikationschef för Orkla Confectionery & Snacks Sverige som äger OLW, till Nyheter24.

OLW

Det kommer också att gå fort. Redan i veckan försvinner jordnötsringarna från sortimentet – och det kommer inte att skickas några nya påsar med snacksen till butikerna.

– Påsarna försvinner ju inte på en dag, men det är sant att vi inte kommer att skicka ut fler påsar, säger Stina Petrini.

Så om du verkligen bara måste ha OLW:s jordnötsringar så är det bäst att du skyndar dig till butiken. Skynda! OLW förnyar dock sitt sortiment och snart kommer en del nyheter.

Det var Mitt Kök som var först med att berätta den sorgliga nyheten.

Se också ett blindtest som svarar på frågan om det är någon skillnad på Estrella och OLW – eller läs om när OLW utsattes för ilska när de förändrade andra snacks.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommer du sakna jordnötsringarna?