Kolla hit alla Skam-älskare – nu släpper klädmärke en Noora-kollektion

Vem har inte tänkt på och önskat att en såg ut som Noora i Skam? Nu kan den drömmen gå i uppfyllelse.


Höga jeans, polotröjor och randiga skjortor. Vem har inte velat se lika cool, hipster-avslappnad ut som Noora i norska succéserien Skam.

Men var hittar man kläder som känns sådär perfekt casual som hon har? Nu behöver du inte leta mer, för det är inte bara Sverige som drabbats av Skam-feber, skriver Metroexpress.

Noora i randigt. Bildkälla

Även danskarna har blivit helt galna i serien och det danska klädmärket Veraldo släpper nu en hel kollektion tillägnad Noora, med klädesplagg som är perfekta för den som försöker få hennes look.

Kollektionen, eller samlingen, kom till efter att företaget, som tillverkar ungdomskläder, fått flera förfrågningar om hur man kan klä sig som Noora.

Noora i höga jeans. Bildkälla

De bestämde sig då för att sätta samman en samling med kläder som bar alla Nooras signaturtecken så som hög midja, polokrage, ränder och ljusa jeans.

– Vi ser till att våra kunder kan klä sig som Noora – utan att kopiera hennes stil. Till exempel går Noora mycket i randiga tröjor och höga jeans. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att inspireras av Noora, säger Signe Aagaard till Metroxpress.

Noora i polo. Bildkälla

Och kollektionen är en stor framgång eftersom den säljer bättre än alla andra kläder på företagets hemsida.

Får du inte nog av Skam? Då borde du läsa om meningen bakom våra favoritscener i serien och vem som som spås bli huvudkaraktär i säsong fyra enligt alla tecken.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du vara klädd som Noora?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Huawei får ta del av hemlig information

1 timme sedan
Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

1 timme sedan
En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.