Det här säger din födelsemånad om hur du är i sängen

- 28/01/2017, 20:59
När du är född kan avslöja en hel del om dig.
1 av 3

När du är född kan avslöja en hel del om dig.

Pixabay

Bland annat hur du är i sängen.
2 av 3

Bland annat hur du är i sängen.

Pixabay

Vilket kan vara bra att veta om du vill kolla upp en potentiell partner någon gång.
3 av 3

Vilket kan vara bra att veta om du vill kolla upp en potentiell partner någon gång.

Pixabay

Vilken månad du är född avslöjar en hel del om vad du tänder på i sängen.

Har du undrat varför personer är som de är i sängen så kanske du kan få ett svar på den frågan nu. Enligt astrologen Suzie Kerr Wright så säger nämligen den månad en person är född ganska mycket om vad de gillar i sängen, skriver Cosmopolitan.

Så nu kan du kolla hur ditt ragg egentligen är i sängen innan ni hamnar där, vilket kan vara skönt så du slipper obehagliga överraskningar.

Januari

Folk födda i januari brukar vara lite mer traditionella när det kommer till att faktiskt gå hem med någon, men när de väl blivit intresserade ser de till att få det de vill ha. Januari är också ett av de kinkigaste tecknena, vilket kanske är svårt att tro först, men om du träffar en person född i januari lär du märka det.

Bildkälla

Februari

Folk födda i februari är väldigt äventyrliga och passionerade, men du måste verkligen jobba för att få en bit av kakan. Februaribarn är nämligen ofta fokuserade på annat, du tänker mycket och det gör att de ibland kan vara lite emotionellt distanserade. Så vill du vara med en person född i februari får du se till att jobba för det.

Mars

Folk födda i mars älskar att spendera timmar i sängen. De ser sex som en viktig tid att komma nära sin partner och som en känslomässigt intensiv upplevelse. De har också en tendens att ta sex till nya höjder.

April

Folk födda i april är väldigt självständiga, vilket gör att de inte alltid är så lätta att få på kroken. Men när de väl är med någon så ger de verkligen sitt allt. Sex med personer födda i april är hett, passionerat och intensivt. Men om relationen tar slut så är den verkligen slut på riktigt, och de har en tendens att tröttna på folk efter ett tag.

Bildkälla

Maj

Personer födda i maj vill att sex ska vara bekvämt, sensuellt och varmt. För dem är själva sexakten det centrala och de vill helst ha sex i en lyxig miljö, eller inte alls.

Juni

Personer födda i juni vill prova varenda ställning som finns eftersom de är nyfikna och vill veta allt om allt. De är också intensiva i sängen, inte lika intensiva som folk födda i februari, men fortfarande intensiva. De är också bra på dirty talk, och om du känner för att ha telefonsex är de tecknet att gå för.

Juli

Folk födda i juli vill ha sex med en person de känner ett starkt känslomässigt band till. De värderar att känna sig säkra och trygga med sin sexpartner. Men när de väl är trygga kommer de göra sitt allt för att tillfredsställa den de är med. De är väldigt omhändertagande och vill alltid se till att deras partner får allt den behöver.

Bildkälla

Augusti

Personer födda i augusti är antingen väldigt egoistiska, eller väldigt generösa. De kommer vara den bästa partner man kan tänka sig, eller så har de sex med någon och går direkt. De tycker inte om att bli tillsagda vad de ska göra i sängen och deras egon blir lätt stötta.

September

Personer födda i september är passionerade, men de har ändå alltid full kontroll över sina känslor. Det gör att de ibland kan vara svårt för dem att släppa allt och bara njuta fullt ut. De brukar inte vara de lättaste att få i säng, men när de väl känner att det finns en kontakt så finns det inget de inte vill göra.

Oktober

Personer födda i oktober är romantiska och de tycker om att måla upp en romantisk bild för sin partner om vad de kommer göra och hur det kommer kännas. De vill ta det långsamt och verkligen njuta fullt ut. De är väldigt uppvaktande men de saknar passion, något de dock väger upp genom fantastiskt sex.

Bildkälla

November

Personer födda i november är de som är bäst på att ha riktigt passionerat sex. De vill ha sin partner för sig själv och de vill att deras partner ha dem helt och hållet, och de kommer se till att få det som de vill. De kommer också vara villiga att prova alla sexakter som går att tänka sig bara för att säga att de gjort det.

December

Personer födda i december är väldigt kreativa i sängen. De älskar att rollspela och skapa historier med sin partner. Det är ofta svårt att komma dem riktigt nära på ett känslomässigt plan, men de kommer i alla fall alltid se till att sex är roligt om omväxlande.

Nyheter24 har tidigare skrivit om vilket stjärntecken som var det mest otrogna under 2016 och undrar du vilket stjärntecken du passar bäst i ihop med så kan du testa det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Stämde det här på dig?