Torsdag 24 Jun
Stockholm

Här är nya trendiga dildon – ska göra din vagina "magisk"

De här dildosarna sägs ta din njutning till nya, magiska höjder.
1 av 5
De här dildosarna sägs ta din njutning till nya, magiska höjder. Foto: Instagram
Då de är gjorda av kristaller som sägs ha magiska egenskaper.
2 av 5
Då de är gjorda av kristaller som sägs ha magiska egenskaper. Foto: Instagram
Sugen på att prova?
3 av 5
Sugen på att prova?. Foto: Instagram
4 av 5
De är ju i alla fall väldigt dekorativa om inte annat.
5 av 5
De är ju i alla fall väldigt dekorativa om inte annat. Foto: Instagram

Vem kan ha missat att folk använder kristaller till healing? Nu har kristallerna dock fått ett helt nytt användningsområde, som sexleksaker.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att använda olika kristaller för att göra allt från att styra över ditt humör, välmående till att bota sjukdomar är något som folk hållit på med rätt länge, skriver PopSugar.

Bildkälla: Instagram

Många bär de helande kristallerna som smycken runt halsen, men nu tar ett företag kristalltrenden till nya höjder. De lanserar nämligen en mycket mer intim version av kristallerna – i form av kristalldildos.

Företaget Chakrubs lanserar nu de annorlunda sexleksakerna som är gjorda av 100 procent kristall. Alla dildos är handgjorda av kristaller så som rosenkvarts och ren ametist, som båda sägs ha magiska krafter av olika slag.

Bildkälla: Instagram

>Bildkälla: Instagram

Och det bästa med dildosarna? De är supersnygga att ha hemma eftersom de knappast ser ut som sexleksaker.

Enligt skaparen Vanessa Cuccia så kom hon på idén till dildosarna efter att hon känt att komersiella sexleksaker bara inte gjorde det för hennes del.

– Jag ville ha något som gjorde mig medveten men även upphetsad, så kristaller var ett naturligt val. Och det fanns inget som Charkrub på marknaden så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer, berättar Vanessa.

Bildkälla: Instagram

Enligt henne så gör kristallerna att den som använder hennes dildos kommer "lära sig att stänga av sitt sinne för att ge plats åt subtila energier, utveckla emotionell intelligens, bli mer medveten om sig själv och acceptera varje aspekt av det som är du".

Hon säger också att dildosarna kommer ta den som använder dem till nya höjder av sexuell njutning eftersom det kombineras med energier, spiritualitet och sexualitet, skriver PopSugar.

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om Johanna som beställt hem en dildo och sedan fick ett pinsamt meddelande av sin pappa och Emma som lyckades få sin dildo att fastna och sedan försökte få ut den med en gaffel.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du sugen på att prova en kristalldildo?
Tack för din röst!
Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela