Måndag 17 Maj
Stockholm

Här berättar Skam-"Even" om relationen till "Isak".

Skådispelaren som spelar Even i den populära serien SKAM.
SKAM-Even. Foto: Twitter/NRK

Det är ett frustrerande hemlighetsmakeri kring skådespelarna i Skam. Tittarna trenger att få veta mer. Nu har Henrik Holm brutit tystnaden.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den japanska twittraren "Mr. Guy" skriver i sin presentationstext "mitt favoritland är nu Norge". Och det är hen ju knappast ensam om att känna vid det här laget.

Folk över hela världen vallfärdar till Oslo för att få en skymt av Skam-skådespelarna och gå på sightseeing på de olika välkända inspelningsplatserna.


Svenska Johan Andersson, 20, är en av de som hade turen att få besöka kollektivets lägenhet nyligen och även få en skymt av Henrik Holm som spelar Even.

Men frågan är om inte den tidigare nämnda japanska turisten hade mest tur av alla. Det var inte bara de olika inspelningsplatserna som besöktes.


Hen lyckades nämligen också filma en sällsynt intervju med just Henrik Holm, inne på caféet "Ett bord" i Oslo där han jobbar ibland.

Bortsett från Skavlans intervju med Josefine Frida Pettersen (Noora) och Tarjei Sandvik Moe (Isak) så ger inte skådespelarna några intervjuer och pratar inte öppet om inspelningarna av serien.

Därför gick självklart folk helt bananas i sociala medier när "Mr. Guy" spred filmklipp som visar när Henrik Holm berättar öppenhjärtigt och intimt om sin relation till Tarjei Sandvik Moe.


Han avslöjar även detaljer om hur det är att arbeta med Skam-skaparen Julie Andem och hur castingen gick till när han fick rollen som Even.

I intervjun berättar han också vilka personerna är som han hänger med i slow motion-scenen på skolgården där Isak och Even spanar in varandra.

Bildkälla: NRK

Mitt i intervjun går Henrik Holms mamma förbi och påminner honom om att han inte ska prata så öppet om serien.

Bildkälla: Twitter

Vilket får en del fans att dra efter andan.


Men det är svårt att föreställa sig att någon skulle misstycka om att han avslöjar detaljerna i filmklippet längst upp i artikeln.


Det verkar snarare få seriens fans att älska honom och serien ännu mer.
Missa inte de svenska eleverna som gör succé med sin Skam-parodi, som driver med Moderaterna och SD. Här kan du också läsa om varför Bianca Ingrosso tackade nej till att ställa upp på bild tillsammans med Thomas Hayes som spelar William i serien.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Längtar du också till säsong fyra av Skam?
Tack för din röst!
Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela