Har du hört om trenden med att frysa sina könsorgan?
1 av 3
Har du hört om trenden med att frysa sina könsorgan? - Foto: TT Bild / Pixabay / Wikimedia commons
Det ska ge en boost med endorfiner och ta fram nytt skinn på könsorgan, men det är inget som gynekologer rekommenderar.
2 av 3
Det ska ge en boost med endorfiner och ta fram nytt skinn på könsorgan, men det är inget som gynekologer rekommenderar. - Foto: Pixabay
En läkare har gått ut och sågat trenden.
3 av 3
En läkare har gått ut och sågat trenden. - Foto: Pixabay

Gynekologen varnar för nya sextrenden: "Gör det inte"

Den nya sexbehandlingen går inte hem hos gynekologen. Läkaren har bara en sak att säga: nej.


Folk är galna. Om du inte redan tyckte det kommer du att bli övertygad när du hör om en ny iskall sextrend som människor testar.

Folk fryser ner sina könsorgan för att hetta upp sexlivet och för att själva könet ska se bättre ut, skriver The Mirror.

Behandlingen går ut på att ditt kön behandlas med flytande kväve i 30 minuter. Temperaturen är långt under 0 grader och erbjuds av The Ainscow Spa.

kyld penisBildkälla: Pixabay

Det sägs höja endorfin-nivåerna och sexlusten hos de som genomgår behandlingen. Det ska till och med kunna snygga till könet genom att förnya huden.

Som du kanske förstår är inte läkare imponerade av den här behandlingen. Gynekologen Jen Gunter har egentligen bara en sak att säga: nej.

Men för att vara extra tydlig har hon skrivit ett helt blogginlägg där hon förklarar varför det är en skitdålig idé att frysa ditt könsorgan.

"Kyla är bara ett annat sätt att skada vävnad, så på många sätt är det som en peeling på kemisk väg eller med diatermi eller laser." skriver Gunter.

"Kryobehandling kommer bara att orsaka vävnadsskada och rubba cellerna, hur brett och hur djupt avgörs av hur sonden läggs på, hur länge, och hur många upptinings-cykler."

Så, om du funderade på att testa finns det bara en smart sak att göra: låta bli.

Är du nyfiken på hetare sextrender kan du läsa om varför folk använder tigerbalsam på sina kön eller haffet som ersätter "one night stands".

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du testa nya sextrender?
Tack för din röst!