Det här är viktigt om du vill få ut nåt av Tinder.
Det här är viktigt om du vill få ut nåt av Tinder. - Foto: Faksimil Giphy / TT Bild

7 saker killar absolut inte ska skriva i sin bio på Tinder

Tror du att du får fler haff om du skriver så här på Tinder? Tänk om – alla ser att du fejkar.


1. "Feminist"
Du får gärna vara feminist, men ingen litar på dig om du måste skylta med dig.

2. "Rolig"
Ingen som är rolig på riktigt behöver skriva ut att den är det. Ha en lagom kul bild eller skriv något som faktiskt lockar till skratt i din bio istället.

3. Kravlista
Skriv inte att du typ vill ha en brunett som är 170 centimeter lång, bara äter jordnötter och lyssnar på Loreen-låtar. Varken den som passar in på dina krav eller den som inte gör det kommer tycka det är charmig.

lista tinderBildkälla

4. "Smart"
Skriv inte ut att du har "högre intellekt än alla andra" eller att du har "3 000 i IQ". Det får dig mest att framstå som en douche.

5. Cheesy citat
"Carpe diem" eller liknande funkar inte. Radera skiten bara.

tinder biografiBildkälla

6. "Gymråtta"
Visst är det bra att du tränar och håller dig fit, men snälla undvik att framstå som att du inte har något mer att ge. Magrutor är en klen tröst i ett fattigt förhållande.

7. "Gillar egentligen inte Tinder"
Okeeeeej, radera ditt konto då?

tinderBildkälla

Läs också om Kissies värsta Tinderdejt (som hon sprang ifrån) och läs vad tjejer tycker är de största misstagen du kan göra på Tinder.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polis sköt flicka med elpistol på Sis-hem

Nytt jobb? Här är 9 branscher som skriker efter folk just nu

Varje år byter tusentals svenskar jobb. Kanske är du på jakt efter en ny utmaning men har svårt i djungel av jobb att söka?

Billigare varor i Sverige gör semestern dyrare i sommar

Många jublar över billigare varor på hyllorna. Matpriserna sjönk i mars, exempelvis. Men de glada inflationssiffrorna ledde till en stor försvagning av den svenska kronan på fredagen. En dollar närmar sig 11 kronors gränsen, en av de högsta noteringarna någonsin i svenska kronor räknat.

Grönt ljus för tysk könstillhörighetslag

Från och med den 1 november kan tyskar enklare ändra sina namn och juridiska kön i officiella dokument. Det står klart sedan parlamentet i Berlin på fredagen röstat igenom en ny könstillhörighetslag.

Kristersson: "Detta är inte mitt Sverige"

Statsminister Ulf Kristersson (M) riktar ett budskap till de gängkriminella på Moderaternas Sverigemöte. Vi kommer att övervaka er. Plocka era statusprylar. Porta er. Vräka er. Och utvisa dem av er som inte är svenska medborgare.

Telia backar efter hårda kritiken: "Stor oro"

Telia drar tillbaka ett förslag efter att ha mött kritik. Ett avslöjande från Aftonbladet visade att telekombolaget planerade att övervaka sina anställdas datorer.