Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejer berättar: Det här är de konstigaste ställena vi har haft sex på

- 01/03/2017, 15:21
Tjejer berättar om de konstigaste ställena de har haft sex på.
1 av 5

Tjejer berättar om de konstigaste ställena de har haft sex på.

TT

I riksdagen.
2 av 5

I riksdagen.

I en bajamaja.
3 av 5

I en bajamaja.

TT

I en kyrka.
4 av 5

I en kyrka.

TT

I Lisebergs pariserhjul.
5 av 5

I Lisebergs pariserhjul.

TT

Nöden har ingen lag brukar man säga. 11 svenska tjejer har berättat om de konstigaste ställen de haft sex på när det blivit bråttom.

De här paren kunde verkligen inte hålla sig ifrån varandra. För Nyheter24 har elva tjejer berättat om de absolut konstigaste ställena de har haft sex på.

1. I kyrkan

Bildkälla

“Jag hade träffat en kille några gånger, men ville inte dra hem honom för att jag delade lägenhet med en annan kille. Så vi gick sakta hemåt och väntade på att min roomie skulle gå till jobbet.

Till slut tappade jag tålamodet så jag drog honom i armen och in i en gränd. Men när det kom folk smet vi in i ett hål och var helt plötsligt i en kyrka. Där ställde vi oss i ett hörn men insåg att de skulle väl faktiskt börja jobba här snart. Så vi gjorde klart snabbt, gick till en restaurang och åt frukost i soluppgången och sedan hem till mig.”

“Det var en kul grej men absolut ingenting jag gör igen. Kallt, obekvämt, smutsigt och kackerlackor.”

2. I mormors säng

“Jag var på praktik i några veckor och ensam i mormors lägenhet. Min kk bestämde sig för att köra två timmar för att hälsa på. Det började med att vi tog en mysig dusch och slutade med att han bar mig till sängen.

Efteråt skrattade vi bara. Men det var lite pinsamt att träffa mormor efter det.”

3. Paret som gick med i 10 000-metesklubben

“Jag och min dåvarande pojkvän älskade att utforska saker men flygplanstoan var lite väl vågat för honom. Men efter att jag hetsad upp honom gav han med sig.

Jag kysste honom på ett sätt som fick igång honom och smekte längs med benen, och la en tröja över så att jag kunde få in handen i hans byxor.

Det var trångt och man fick vara väldigt vig men det var en upplevelse."

4. Hissen

Bildkälla

“Jag var på en fest och jag och en kille skulle ut en runda, för vi föll för varandra. Han sa att vi skulle hem till honom och väl på väg upp i hissen kunde vi inte hålla oss längre. Det slutade med att hela sexakten utfördes i hissen och därefter gick vi tillbaka till festen igen.”

5. Bajamajan

Bildkälla: TT

“Jag och min man var på en dansbana och blev kåta, så vi gick in på bajamajan. Det luktade väl inte så gott men sexet var ändå bra. Vetskapen att många stod i kö eggande ju lite mer.”

6. Vedboden

“Det var midsommar 2014, och jag var på lyset rätt rejält. Min kompis däckade vid halv tio och jag vandrade runt och träffade folk – några igenkända som jag träffade året innan. Det slutade med att jag och en kille hamnade i en vedbod bakom huset där det var fest

Vedboden bestod bara av några plankor så man såg rakt igenom. Han ville köra stående doggy. Fine tänkte jag, men han var för tok för lång och jag alldeles för kort så det gick inte för han fick böja sig så mycket.

Efter försök med andra sexställningar som inte heller passade så red jag av honom, men satt i positionen som gör när man kissar och höll i mig i brädorna. Efter ett tag blev jag sjukt uttråkad eftersom han bara satt där så jag hoppade av och lämnade honom, gick på festen och fortsatte ha roligt.”

7. Skoltaket

“Vi klättrade upp på skoltaket för skojs skull, men av någon anledning började vi ha sex. Taket har en bucklig form, lite som smält plastgrus nästan, så jag hade rivmärken överallt.

När han kom råkade han komma på mig och sig själv så han tog av sig kalsongerna och torkade med dem, och lät de ligga kvar. Två månader senare klättrade jag upp dit med mina vänner som undrade varför det ligger kalsonger där.

Det här är ett par år sedan, men jag kan fortfarande undra om det var någon som såg oss för taket är ju ändå inte så högt upp”.

10. Pariserhjulet på Liseberg

Bildkälla: TT

“Jag var 15-16 år och vi tyckte det var en skoj grej. Det var rätt svårt med tanke på hur mycket folk som är inne på Liseberg. Så vi fick skynda oss och dra ner mina trosor när jag hade kjol på mig.

Jag satt i hans knä och det hela var över efter typ fem minuter eftersom vi var så nervösa. Men det var en rolig grej!”

11. Utanför anstalten

“Jag var tillsammans med en kille som satt på en ungdomsanstalt. Den här gången hade han rymt och var därför efterlyst. Efter sex timmar körde vi tillbaka honom och det slutade med att vi hade sex precis utanför anstalten, i hans brors bästa väns bil.

Det var inget planerat men det var riktigt hett och att han var efterlyst och konsekvenserna vi kunde få gav en kick. Han var oskuld då men det är fortfarande ett av mina bästa ligg någonsin.”

12. I riksdagen

Bildkälla: TT

“Vi var i riksdagen på klassresa i april. Jag och en kille, som jag hade haft en relation med sedan januari, hade bestämt innan att vi ville ha sex där. Men vi fick inte gå ifrån klassen, så vi tänkte att det inte skulle gå.

Men i slutet när alla skulle ta sina jackor gick jag in på toaletten. Han smög in när vakten inte såg. Där inne sög jag av honom. Han blev den första jag sög av någonsin.”

13. Det hettade till i sadelkammaren

Bildkälla

"Jag, min kille och några kompisar sov i en husvagn utanför ett stall. Jag och min kille blev sugna och kunde inte ha sex i husvagnen, men vi kunde heller inte vänta. Så vi gick in i sadelkammaren och la ett schabrak på bordet som stod där inne.

Vi hann hålla på i max tio minuter innan det började brännas på ryggen av schabraket, som brände in i ryggen. Än idag, tre år senare, har jag kvar brännmärket.

Det var inte skönaste ligget jag har haft men det beror nog mest på det där schabraket."

Läs även tjejers egna berättelser om det sexigaste killar kan göra i sängen och vad de absolut inte vill höra under sex.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft sex på något liknande ställe?