Robin Silver är beroende av skönhetsingrepp.
1 av 5
Robin Silver är beroende av skönhetsingrepp. - Foto: Privat
Nyligen opererade han kinderna igen.
2 av 5
Nyligen opererade han kinderna igen. - Foto: Privat
Det började med att han började fylla läpparna när han var 18 år.
3 av 5
Det började med att han började fylla läpparna när han var 18 år. - Foto: Privat
Han har även börjat träna och tappat 17 kilo.
4 av 5
Han har även börjat träna och tappat 17 kilo. - Foto: Privat
Robin är nästan nöjd – men saknar någon att dela livet med.
5 av 5
Robin är nästan nöjd – men saknar någon att dela livet med. - Foto: Privat

Svenske Robin är beroende av skönhetsingrepp: "Vill se ut som en porslinsdocka"

Robin Silver är beroende av skönhetsingrepp och har lagt över en halv miljon kronor på att förändra sitt ansikte. Nu har han gjort ytterligare förändringar.


Robin Silver är beroende av skönhetsingrepp.

När han var 18 år gammal började han fylla läpparna. Därefter har han regelbundet fyllt på läpparna, injicerat botox, fixat kinderna och satt in porslinständer.

Totalt har hans ingrepp kostat bortåt en halv miljon kronor.

– Jag tror det har mycket att göra med att jag hade dåligt självförtroende och självkänsla. Jag hade väldigt små läppar och jag tycker det är fruktansvärt att ha små läppar, har Robin tidigare berättat för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Sedan dess har Robin varit med i Kanal 5:s program "Outsiders" – och gjort ytterligare ingrepp.

Förra året satte Robin in silikon för första gången – för att göra kinderna mer markanta. I januari i år gjorde han om dem.

– Jag kände att jag ville ha dem ännu mer markanta, då formen inte blev som jag tänkt mig första gången. Jag valde att nu lägga fett i kinderna istället, för att slippa smärtan som kom efter jag satte in silikonimplantaten, berättar han.

Robin efter ingreppet i kinderna. Bildkälla: Privat

Nu har Robin alltså satt in fett i kinderna – och under ögonen, för att ta bort mörka ringar och gropar under ögonen. Och var fettet kom ifrån? Jo, Robins egen mage.

– När jag vaknade kändes det ungefär som träningsvärk i magen, men bara efter två dagar hade smärtan i magen försvunnit. Jag var svullen i ungefär en månad, berättar han om ingreppen.

Robin har även fyllt på sina läppar ytterligare, med en tjockare fillertyp.

Målet har länge varit att se ut som en Ken-docka men nu vill han hellre se ut som en porslinsdocka. För att ta sig närmare dit har han lagt mer botox i ansiktet för att få till en stel känsla och släta ut huden.

– Jag gillar att se lite ut som ett porslinsansikte, det känns som jag! Jag ville förut se ut som en Ken-docka, men inte längre – jag vill se fräsch ut.

Förutom sina nya ingrepp har Robin även skaffat sig en personlig tränare – Donald Tottras. Framför allt för att ha en snygg kropp – men också känna sig piggare. Nu är hans kost helt förändrad och ägnar fem dagar i veckan på gymmet.

Bildkälla: Privat

På tre månader har Robin tappat 17 kilo.

– Han förändrade verkligen en stor del av mitt liv, då han har pushat mig till max, berättar Robin och fortsätter:

– Målet är att få känna mig piggare på insidan men framför allt ha en snygg kropp! Utseendet är ju det första man ser hos en människa – vem vill inte vara snygg på stranden?

Om du själv är rädd för att lägga dig under nålen eller kniven rekommenderar Robin att använda ett counturing-kit för att framhäva kindbenen.

– Alla kan verkligen se "flawless" ut, bara de vill!

För närvarande har Robin inga fler ingrepp planerade, men är ändå inte helt nöjd.

– Det enda jag saknar nu är någon att dela min vardag med. Att känna tryggheten hos och som faktiskt älskar mig och tar mig för den jag är. Och som accepterar att detta är jag, berättar Robin för Nyheter24.

Läs även Robins tidigare berättelse om mobbningen som ledde till dåligt självförtroende och hur han idag hellre svälter än inte får botox.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kan du tänka dig göra skönhetsingrepp?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Imam hetsade mot judar – döms

Trevande optimism i Qatar – men mycket kvarstår

Israels chefsförhandlare David Barnea har lämnat Qatar, men samtalen om vapenvila fortgår.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Skövde

"Vid koprsningen Ekängsvägen - Majorsgatan är det en fotgängare som blir påkörd av en bilist.", skriver polisen på sin hemsida.

Narkotikaförsäljning jämförs med serviceyrke

Försäkringskassan återkräver nästan 900 000 kronor från en man som fått sjukpenning samtidigt som han sålt narkotika. I sitt beslut jämför Försäkringskassan narkotikaförsäljningen med ett serviceyrke, rapporterar P4 Kalmar.

Branschen: Saknas energimål på kort sikt

Det är bra med långsiktiga mål, anser branschen och oppositionen när regeringen nu lagt fram sin energiproposition. Men det saknas tydliga mål på vägen dit. Det är viktigt att det finns el hela vägen fram till 2045, säger Johan Bruce på Skogsindustrierna.

Ja till omstridd säkerhetslag i Hongkong

Hongkongs parlament har röstat ja till en ny hård säkerhetslag, som ska ge regimen ännu större möjligheter att slå till mot politiskt missnöje.