Söka efter kärleken?
1 av 3
Söka efter kärleken? - Foto: Instagram/Shutterstock/TT
Inte när du går på universitet.
2 av 3
Inte när du går på universitet. - Foto: TT
Då borde du nämligen vara singel.
3 av 3
Då borde du nämligen vara singel. - Foto: Shutterstock

10 anledningar till varför du borde vara singel på universitet

Aah, att plugga på universitet är ungdomens gyllene tid, och det bästa sättet att spendera den är helt klar som singel. Här är varför.


Plugga, supa, ha tentaångest, prokrastinera och repetera. Att gå på universitet är en emotionell berg- och dalbana för de flesta, men skit i det och lev livet. Och hur gör man det på bästa sätt? Jo, som singel.

Här är tio anledningar till varför du verkligen borde se till att vara singel hela universitetstiden – kom igen, det blir kul!

1. Du kan gå på ALLA tentapubar, tentaklubbar, nationer, kårspex… you name it

Let's face it, när man har partner kommer de någon gång gnälla om att de är trötta och bara vill stanna hemma och mysa. Usch!

Bildkälla

2. Du kan bli exakt hur full du vill – exakts hur många dagar i veckan du vill!

Se punkt 1.

3. Du kan haffa vem du vill, när du vill, hur mycket du vill

Alla vet att studenter är helt sjuka i huvudet – vilket självfallet kommer resultera i det mest episka sexet i din sexkarriär. Hur skulle du kunna missa den här chansen? Nej, precis.


Bildkälla: Shutterstock

4. Du slipper ha någon jävel som stör dig när du faktiskt försöker plugga

Även om du egentligen bara öppnat böckerna och sedan scrollat på 9gag i fem timmar så räknas det fortfarande som att plugga. Och det sista man vill då är att ha någon jiddrig jävel som typ vill umgås, right?

5. Du får käka precis så många nudelpaket som nöden kräver

Alltså kostcirkeln är överskattad när man lyckats bränna allt CSN på alkohol. Och om man har en sådan där partner kanske de inte känner för att äta nudlar varje dag i två veckor, så bäst att se till att inte hamna i den situationen helt enkelt.

Bildkälla

6. Du kan lämna ditt studentrum i exakt det skick du känner för

Disk som inte diskats på fem dagar. Fläckar i soffan. Lakan som inte blivit bytta sedan… gud vet när. Ditt hem är din borg och du får behandla den som du vill – så länge du är singel.

7. Du slipper plugga de där dagarna då du bara vill ligga i fosterställning

När tentaångesten slår ut alla inre organ och det enda man tänker göra i 24 timmar är att ligga i sängen, dricka vin och kolla på pissiga feel good-filmer är det skönt att inte ha någon som ger en dåligt samvete över att man inte tar ansvar.

Bildkälla

8. Ingen kommer döma dig om du fuckar up

Fick du F på tentan? Har du skitit i att lämna tillbaka den där boken till biblioteket i tre månader? Kräktes du i badkaret efter senaste utgången? Det finns i alla fall ingen annan där som kan döma dig (förutom du själv). Skönt!

9. Du slipper bry dig om hur du ser ut

Fett hår, orakad, samma underkläder i tre dagar. Inget är tillräckligt ofräscht så länge du bara behöver umgås med dig själv.

Bildkälla

10. Du får helt enkelt vara så ego du vill

Och det är väl egentligen det man behöver få vara när man pluggar sju dagar i veckan och egentligen bara vill lägga sig ner och dö för att man alltid är bakfull?

På tal bakfylla så firar norrmännen studenten genom offentligt sex, fylla och inbrott hos lärare. Låter det fett? Du kan se mer om det i klippet nedan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du singel?
Tack för din röst!