Här är Estrellas nya chipssmaker: "Imponerande gott"

Till sommaren kommer tre nya smaker på chips, och en av dem är riktigt oväntad.


Lagom till att sommarkänslorna sprider sig kommer Estrella med tre helt nya smaker på chips och snacks. Det är två nya chipssmaker och en ny smak på ett ostsnacks.

De nya smakerna kommer att finnas under en begränsad tid från vecka 20, men redan nu kan vi avslöja vilka de nya smakerna är.

I klippet ovan kan du se när vi testar alla de nya smakerna för att se om de håller måttet. Den mest oväntade smaken är också den mest imponerande.

– Sjukt att den verkligen smakar så mycket, säger en av testpersonerna.

Få reda på vilka de nya smakerna är i klippet ovan.

Kolla också in Marabous nya chokladkaka som är galet stor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

Israel hindrar FN:s utredare från att prata med vittnen och offer från 7 oktober-attacken. Det uppger FN:s tidigare chef för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, som leder en utredning om angreppet.

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah i Libanon tar på sig en drönarattack mot Israel på tisdagen.

Bostadsbyggandet faller i USA

Bostadsbyggandet i USA sjunker. Nystartade bostadsbyggen föll med 14,7 procent i mars, till en årstakt på 1,32 miljoner byggen. Det är den lägsta nivån sedan augusti i fjol, visar nya siffror från det amerikanska handelsdepartementet.

Hjälp, mitt barn har också börjat snusa • Experten: "Skäms"

Hur ber man sitt barn sluta snusa utan att det blir ett bråk? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar hur man gör.

IMF höjer global tillväxtprognos

Internationella valutafonden (IMF) höjer prognosen för global tillväxt 2024 ett snäpp, till 3,2 procent. Det är 0,1 procentenhet högre än vad IMF:s ekonomer såg framför sig i januari.