Den här sexfantasin borde du förverkliga – baserat på ditt stjärntecken

- 25/05/2017, 20:44 -

Vill du på hotta upp sexlivet? Då kan du ta dig en titt på den här listan eftersom det kanske finns en sexfantasi som passar just dig.

Det kanske är så att stjärnorna vet vad du gillar i sängen bättre än vad du själv gör? Kolla in listan under för att se om det stämmer.

Väduren (21/03 - 20/04)

Vädurar kan lätt fastna i mönster och hålla sig till vad de känner till. Men det borde du inte göra, utan istället borde du prova att ha sex på en helt ny plats. Utomhus, på en offentligt plats, i ett nytt rum eller i ett nytt hus.

Och är det så att du har en lite snuskig tanke i huvudet, gå in helhjärtat för att genomföra den. Vad sägs om att ragga upp den där bartendern som alltid ger dig kompispris exempelvis?

Oxen (21/04 - 21/05)

Oxen ger alltid allt i sängen, och att se sin partner njuta är det bästa hen vet. Det gör lätt att det blir oxen som tar alla initiativ, men varför inte vända på det och försöka hålla tillbaka lite och låta dig själv bli omhändertagen?

Och om lusten att ta över blir för stor kan det vara en idé att släcka lampan och sätta på din partner en ögonbindel så du kan utforska varje centimeter av hens kropp ifred.

Tvillingarna (22/05 - 21/06)

Tvillingarna kan vara lite blyga och försiktiga, men faktum är att de, precis som tecknet indikerar, är perfekta att dela med andra. Den fantasi tvillingarna verkligen borde prova är att ta in en extra partner.

Men eftersom de ändå är lite försiktiga kan det vara bra om även partnern uttrycker en vilja att prova på en trekant eller gruppsex, så de är säkra på att ingen blir svartsjuk.

Kräftan (6/22 - 7/22)

Kärlek, romantik och intimitet är kräftans melodi. Vilket betyder ett lååångt förspel. Och det ska gärna gå i en ganska lugn takt. Så fram med rosorna, ljusen, massageoljan och ditt givmildaste humör så kommer kräftan garanterat bli nöjd.

Lejonet (7/23 - 23/08)

Lejonet är, precis som i naturen, dominant och hörs och syns. Lejon älskar uppmärksamhet och är gärna dominant. Några sexiga sms eller nakenbilder under en dag kommer garanterat sabba ett lejons koncentrationsförmåga för något annat än dig.

Men lejon ska inte alltid få som de vill utan se till att erbjuda lejonet ett värdigt motstånd.

Jungfrun (08.24 - 23.09)

Jungfrun kanske verkar som en städad person utåt sett, men under ytan lurar en riktigt sexhungrig och vild sängpartner. Jungfrun är bra på att kombinera sina två roller, men har en tendens att kanske ha lite för höga förväntningar.

Så som jungfru kan det vara bra att ta lite lättare på saker och ting och inte alltid förvänta sig att sexet ska bli så fantastiskt som det bara kan bli, varje gång. Den ultimata fantasin är ju ändå att bara släppa all kontroll och låta din partner styra allt.

Vågen (24/09 - 23/10)

Likt lejonet har vågen en tendens att bestämma allt i sängen, men där lejon är rå dominans är vågen mer inkännande och övertalande. Det gör att vågen är en perfekt partner att bjuda på en sexig striptease.

Vågen är en balanserad person så det kan vara värt att inte gå på allt för vilt, och framför allt inget som kan göra ont. Men den där spännande sexställningen du såg härom dagen kommer vågen garanterat vilja prova.

Skorpionen (24/10 - 22/11)

Skorpioner är rätt farliga typer, det gör att de gärna är lite mer extrema även i sängen. Det får gärna göra lite ont men det finns även utrymme för en hel del passion.

Det är viktigt att vara spontan med en skorpion, tänk inte bara på det du vill göra, eller kan göra för den delen, gör det bara och se hur det tas emot. Med samtycke givetvis.

Skytten (23/11 - 21/12)

Skytten är en avslappnad person, sex ska vara roligt och fritt. Det spelar inte så stor roll om det är på köksgolvet, badet eller i sovrummet så länge det är kul.

Att vara flexibel och öppen är något skytten gärna är, så har du den där fantasin om att bli tagen på din chefs skrivbord kanske det inte är en dum idé att föreslå det?

Stenbocken (22/12 - 20/01)

Stenbockar brukar leva livet enligt de regler som finns. Köra under hastighetsbegränsningen och i allmänhet vara duktiga medborgare. Det kan även smitta av sig på sexlivet.

Så för stenbocken är det viktigt att tänka utanför boxen och pressa gränserna. Varför inte börja med att förbjuda missionären eller ha sex i alla husets rum och jobba därifrån?

Vattumannen (21/01 - 18/02)

Även vattumannen måste vidga sina vyer, men inte på bredden likt stenbocken utan här handlar det om att hitta just vad som funkar för dig i sängen. Vad det än är lär det vara unikt.

Så utforska nätet på sexleksaker, lektyr, porr eller något annat som kan göra att du sätter fingret på exakt vad du gillar. Många vattumän brukar hitta hem i olika typer av bondage.

Fiskarna (19/02 - 20/03)

Fiskar älskar att tillfredsställa sin partner, och här är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Därför kan det vara en bra idé för en fisk att dyka in i någon annans fantasi och få inspiration därifrån.

Om du pratar om vad din partner drömmer om att göra kanske du inser att hens snuskiga fantasier är något som du verkligen, verkligen också tänder på.

Den här härliga listan kommer från Yourtango.

Men kom ihåg att det (så klart) inte är vetenskapligt, och att du inte ska göra något sexuellt du inte känner för.

Har du testat någon av de här fantasierna?