Onsdag 21 Apr
Stockholm

Tjejer berättar om sina värsta ligg: "Droppade blod"

Tjejers värsta sexhistorier
Tjejers värsta sexhistorier. Foto: Unsplash

De här berättelserna visar verkligen på att det inte alltid är så skönt att ligga.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att ha ett one night stand, alltså ett engångsligg, är något många människor har någon gång i livet. Vissa fler än andra.

Ibland har en tur och får sitt bästa ligg någonsin (tycker en då), men ännu vanligare är det kanske att inse att sexet var bland det värsta någonsin.

Flera tjejer har därför berättat om sina absolut värsta one night stands.

"Han somnade"

"Ett av mina värsta var med en främling som jag följde med hem. Inget fel på honom i sig förutom att han var mer onykter än jag trodde... Vi började ha sex och efter ett juck eller två i missionären märkte jag hur han bra blev still.

Han hade somnat. På mig. Jag försökte liksom lirka bort honom utan att väcka honom, men det tog sin lilla stund."

"Han spydde ner hela min säng"

"En kille jag snackade med från Tinder kom till Norrköping en helg för att festa, och jag hade jobbhelg så jag var chaufför. Han ringde och bad mig hämta honom, vilket jag gjorde. Han verkade ganska nykter ändå.

Vi åkte hem till mig och hade sex. Sedan somnade han en stund senare. Han snarkade så mycket så jag tog soffan, men kunde inte somna. Vid fem-tiden hörde jag något från sovrummet så jag gick in...

Där låg han på alla fyra och har spytt ner hela min säng – och sig själv. Han drog ganska fort och jag kan ju säga att jag slängde både lakan och täcke. Och jag har köpt en ny säng."

Bildkälla: Unsplash

"Han drog ner byxorna till knäna och stoppade in den"

"För två år sen hade jag ett one night stand som absolut inte visste vad han höll på med. Vi var hemma hos mig. Han typ halvsmekte mig och sa åt mig att ta av kläderna, och tryckte in ett finger i mig.

Jag frågade varför han inte ville klä av sig. Han svarade att han inte tycker om att visa sig naken och sa 'jag tänker inte heller slicka dig och jag vill inte att du suger av mig. Det har ingen gjort och jag tycker inte om sånt'.

Han drog ner byxorna till knäna och stoppade in den i mig utan någon känsla alls och inget förspel. Det sämsta sexet jag någonsin haft."

"Är det okej om mina vänner tar över en stund?"

"Jag och mitt ex hade precis gjort slut och jag var ute med mina tjejkompisar på en klubb i Göteborg. Under kvällen började jag flörta med en kille (vi kan kalla honom R), och till slut bestämde jag mig för att följa med honom hem.

Det första märkliga som hände var att han inte vill skrynkla till sin säng, så han la en filt på golvet och påbörjade sexet där. Det var katastrof. Han vägrade ha kondom, och jag vågade inte säga nej. Helt plötsligt sade han 'jag älskar finger i rumpan, kan du snälla göra det på mig?'. Jag svarade bara fuck no.

Efter några minuter var han nära på att komma, så han avbröt, öppnade dörren från sovrummet och gick ut till vardagsrummet och sen köket för att skölja penisen med kallt vatten, för att inte komma. När han kom tillbaka fortsatte vi och han skrek mitt namn följt av "rid fortare, FORTARE!.

Efter några minuter gick han till köket igen. Då såg jag att hans kompisar sitter i endast kalsonger i soffan. När han kom tillbaka frågade han om 'är det okej om mina vänner tar över en stund?' för att han själv var trött och hans vänner var sugna. Där brast det för mig och jag sa att jag ville hem. Han körde mig till spårvagnshållsplatsen och det var de stelaste minuterna i mitt liv. Jag har inte vågat ha ett one night stand sedan dess."

Bildkälla: Unsplash

"Min punani blev Saharaöknen"

"Jag och en kille hade umgåtts ett tag, och till slut bestämde vi oss för att ligga. När jag satte handen på hans dick insåg jag att den är gigantisk, och fick panik.

När han skulle stoppa in den i mig kunde jag inte annat än att gapa för den var GIGANTISK. Inte speciellt lång men tjock as fuck. Han var duktig på förspel så jag var rätt blöt men jag tänkte att det inte kommer gå.

Grejen var att den här snubben var jävligt skev, så han satt mest med sin penis inuti mig medan jag låg på rygg, och han bara kollade och tog på min mage. Han gjorde ett litet juck då och då, men inget märkvärdigt.

Jag blev sjukt avtänd av att han satt och stirrade på mig så min punani blev Saharaöknen. När den väl blivit det ville han lyfta upp mig och knulla mig ståendes men inte fan fick han in den där stora penisen i mig igen.

Han tryckte och tryckte och jag sa att nej, det går inte. Då blev han sur, vi drog ner på stan och hördes aldrig mer igen."

"Han stal mina trosor"

"Vi träffades och han drog med mig hem, och då låg vi. Jag skulle jobba dagen efter så ville avsluta och blev allmänt osugen på honom. Då vände jag mig bara på mig för att somna, men märkte då att han ville dra.

Snabbt som fan sprang han ner för trappan och hämtade sin kompis. Jag var uppe snabbt efter men skulle bara klä på mig. Då märkte jag att trosorna var borta...

Jag gick ner för att ta tillbaka de. Han trodde att jag skulle ge honom en kram men jag dök ner i hans tröja och tog trosorna. Jag bad honom dra. Han skämdes... sen bad han om mitt nummer."

Bildkälla: Unsplash

"Han tryckte in tre fingrar direkt"

"Ett one night stand jag hade var fan det värsta. Han låg där som en död fisk medan jag red honom. Han kunde inte ens göra förspelet rätt. Han tryckte in tre fingrar direkt och snurrade runt dem där inne. Jag fick otroligt ont och han höll på i två timmar och tyckte det var najs. Han sa det flera gånger. Usch."

"Han kom på 3-5 minuter"

"Jag hade pratat med en kille rätt länge och träffat honom på fester. En gång följde han med mig hem. Han klädde av sig och gick på toa i 15 minuten, kom tillbaka och började hångla med mig och stoppade in sin mikropenis som jag knappast kände av.

Han låg som en säl över mig och drog några juck in och ut, blev jättesvettig och la sig bredvid mig och somnade.

Jag insåg då att han hade kommit och var lite i chocktillstånd eftersom han gjorde hela grejen som förspel, kom på 3-5 minuter och inte lät något alls.

Jag ville prova honom igen så veckan efter träffades vi igen på en fest. Jag låg på soffan och han i sängen, men det slutade med att jag gick dit och klädde av mig och tog på honom. Efter ett tag försöker jag sätta mig över honom för att börja rida, men då lägger han mig ner i sängen och kör samma procedur igen.

Sedan hade han ångest för att han är på g med en annan tjej. Jag la mig på soffan igen och var fett arg. Jävla mikropenisjäveljuck."

"Den hade kommit in i röven"

"Mitt värsta one night stand var med en kille jag följde med hem efter en fest. Vi låg på en 90-madrass på golvet.

Under sexet kände jag att det är något som inte stämmer. Den hade kommit in i röven.

Jag hade aldrig haft analsex förut, men han hade en så liten kuk att jag knappt kände skillnad på vilket hål den var i. Jag kände bara att det kändes lite annorlunda."

Bild: Unsplash

"Det droppade blod i en pöl på golvet"

"Det var med en kille jag hade snackat lite med sedan tidigare. Han var så sjukt cringe att jag gick ut i köket och shotade tequila för att slappna av lite. Sen gick jag tillbaka och vi började ha sex.

Efter 15 minuter började han fingra mig och jag tänkte inte så mycket på det då jag var ganska tipsy efter tequilan, men efter ett tag kände jag mig sjukt blöt. Jag tyckte det var konstigt för jag var inte mer kåt än vanligt. Då kollade jag på min hand och upptäckte att den är täckt med blod.

Jag fick panik och han frågade om jag hade mens, men det hade jag inte eftersom jag har spiral. Jag sprang in på toan och såg hur det rann oh droppade blod i en pöl på golvet. Jag höll på att svimma.

Jag ropade på min kompis som kom in och fick panik, eftersom jag hade blod smetat över hela benen och magen. Jag lade mig ner och hon lös med en ficklampa för att se om jag hade spruckit eller så.

Eftersom han inte hade så stor snopp kom vi fram till att det inte var det som var problemet. För två veckor senare berättade en annan bekant att hon och den här killen hade blivit KK:s, men att de fick avsluta det hela för hon började blöda varje gång de hade sex. Vi kom sedan fram till att han hade långa naglar och var ganska hårdhänt med fingrarna.

Han har alltså KLÖST upp oss inne i muttis? Jag och mina vänner kallar honom numera för 'klösarn'."

Läs mer:

Fem saker som kvinnor hatar i sängen – enligt experten

Forskning visar: Därför slutar par ha sex egentligen

Därför blir du extra sugen på sex – när du har ägglossning

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft ett one night stand?
Tack för din röst!
Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela