Måndag 19 Apr
Stockholm

14 tips till killar – för att bli bättre i sängen

Med den här listan kommer du verkligen slipa på dina sexkunskaper, och vi garanterar att du absolut inte lärt dig detta på sexualkunskapen.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att ha sex ska vara ömsesidigt, roligt och njutbart. Men ibland matchar man ju faktiskt inte alls med sin partner, man talar liksom inte samma språk. Och ibland är det bara att man inte förstår signalerna.

Nyheter24 gav nyligen hela 272 tips som kan revolutionera ditt sexliv. Nu har vi även samlat ihop tips som kan göra män bättre i sängen.

1. Prata om vad ni tycker om

Även om det är ett one night stand, ett Tinder-ragg eller din partner: fråga vad hon tycker om. Att uttrycka dig som "jag måste ha analsex" eller "jag måste bli avsugen" kommer knappast ta ert sexliv till topp. Fråga varandra, berätta vad du gillar, och utforska varandra.

2. Bygg upp en stämning

Var tror du att man har lättast att slappna av: i en stökig lägenhet med lukten av pizzarester eller ett fräscht hem med bra musik och tända ljus?

Oavsett vad ni har för agenda finns det mycket du kan göra för att bygga en bra stämning, och inte bara med din lägenhet. Hur vill du att din sexpartner ska uppfatta dig? Tänk på ditt kroppsspråk, hur du öppnar dörren, hur du pratar, vad du säger och hur du tar på henne.

3. Chilla fastän du är hård

Att du har stånd betyder inte att det är dags att ha sex direkt. Bli inte ivrig för att du har stånd, utan försök vara avslappnad och låt det ta tid.

4. Klitoris

Fastän alla bör känna till det nu kan det inte sägas fler gånger: majoriteten av kvinnor kan inte komma av penetrationssex, utan behöver klitorisstimulans.

Med det sagt är det viktigt att göra rätt med klitoris. Klittan är otroligt känslig, den är som ditt ollon fast liksom mindre. Att gå rakt på kan därför göra mer skada än nytta. Försök att vara lite mer på sidan. Att smeka klitoriskappan kan göra underverk.

OBS: När du slickar en tjej kan du däremot oftast arbeta med olika tryck med tungan på klitoris.

5. Peace-tecknet

Bildkälla

Och på tal om klitoris ska vi ägna en punkt åt ett väldigt bra tips. När du ska smeka en tjej, smek med pekfingret och långfingret på var sin sida av klittan. Alltså som om du gör ett peace-tecken med fingrarna.

6. Nej, det är inte sexigt att slå kuken på fittan

Det här med att slå kuken på fittan kanske låter som en bra idé. Kanske särskilt eftersom tjejer i porr stönar så mycket.

Men, i ärlighetens namn känns det inte särskilt mycket.

7. Oralsexet

Visst är det bra att inte vara monoton när man har sex, men när det kommer till oralsex bör det göras med varsamhet. Här är det viktigt att inte byta kurs, utan snarare variera tempo och tryck.

Om du märker att hon är nära på att komma, fortsätt då. Men tryck lite hårdare. Öka tempot. Ge mer.

8. Öva upp dina höftrörelser

Det finns flera anledningar till att träna och en av dem är att bli mer smidig och rörlig. Särskilt för sexets skull.

För sex handlar mer eller mindre om rörelser.

9. Använd din kropp

Om tjejen ligger underst och du är överst, som i missionären exempelvis, är det viktigt att använda dina armar. Det är nämligen allt annat än skönt att ha en kropp tryckt mot bröstkorgen.

Så, använd dina armar och armbågar!

10. Tryck inte in flera fingrar i muttan det första du gör.

Oavsett hur våt eller icke-våt hon är. Gör det bara inte.

Vaginan kan töjas likt ett dragspel men det tar tid att komma dit.

11. Och var försiktig med kuken

När det är dags att föra in kuken i henne behöver du inte trycka in hela på en gång. Var retsam och långsam.

Detta är dessutom extra viktigt eftersom kuken kan träffa livmodertappen, vilket kan orsaka smärta.

Tänk dessutom på att inte bara "pumpa på" under sexet. Byt tempo emellanåt. Allt behöver inte gå fort och hetsa efter en orgasm.

12. Fingrar behöver inte vara så långt in

G-punkten sitter ungefär fem centimeter in i vaginan, mot den främre slidväggen. Medellängden för en penis är 15 centimeter. Så ni kan ju räkna ut att det egentligen inte gör så mycket längst in för en tjej.

Med andra ord behöver du inte besvära dig med att föra in fingrarna så långt. Det är ju nämligen fem centimeter in magin händer.

13. Kom inte i eller på tjejen utan att fråga

Alla gillar inte sperma. Det kanske smakar eller luktar konstigt, eller så är man helt enkelt inte särskilt förtjust i det. För att inte tala om att man helt enkelt kanske inte vill bli gravid eller få någon könssjukdom.

Tänk dessutom på att ta av kondomen utan partnerns vetskap är ett övergrepp.

14. Tryck ingenting i halsen

Nej, varken tunga eller kuken. Åtminstone utan att veta att din partner gillar det.

JUST NU! Här kan du köpa Linn Heeds onlinekurs "Så ökar du din sexlust" för endast 349 kronor där den mycket populära sexskolan ingår! Klicka här för att köpa onlinekursen!

Se även: Den här sexfantasin borde du förverkliga – baserat på ditt stjärntecken

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Lärde du dig något nytt?
Tack för din röst!
Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela