Älskar du gummibjörnar?
1 av 2
Älskar du gummibjörnar? - Foto: Pixabay/Flickr/Emojipedia (montage)
Då kommer du älska det här godiset!
2 av 2
Då kommer du älska det här godiset! - Foto: Pixabay

Släpp allt du gör: Nu finns gelébjörnar – med Fireball-smak

Älskar du gelébjörnar? Älskar du Fireball? Då är det här det perfekta godiset för dig.


Att äta gelébjörnar är alltid riktigt najs, men vad som skulle göra det ännu bättre vore ju om de smakade Fireball. För helt ärligt, vem tycker inte att Fireball är rätt najs innerst inne?

Som tur är så finns det nu en lösning på problemet för den som känner att det här är ett "måste ha" nu på direkten. Det finns nämligen hela två företag som tillverkar gelébjörnar med Fireball-smak, skriver Café.

Det ena heter VineGelee och tillverkar Fire Bears, vilket är en helt godkänd ordvits. Enligt recensionerna ska det dessutom vara riktigt bra tryck i Fire Bears. En påse Fire Bears kostar 90 kronor för 100 gram. 

Det andra företaget heter Irish Confectionery Co. och ska enligt uppgifter inte ha lika stark smak av den kanelsmakande whiskyn. Men de är däremot billigare – bara 50 kronor för 100 stycken!

Tyvärr skeppar dock inget av de båda företagen till Sverige. Men häng inte läpp för det! Det finns nämligen ett annat sätt att lösa det här på. Du kan göra dina helt egna fire bears, följ bara instruktionerna i klippet under. 


Men se till att dricka (eller äta i det här fallet) med måtta. Annars kan det gå som för den här killen som dricker två liter whisky i ett svep. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du prova Fire Bears?
Tack för din röst!