Här är de bästa poddarna för dig som gillar spänning

Har du ett intresse för häpnadsväckande brottsfall, gåtfulla mord eller vandringssägner på nätet? Kolla in Mordpodden och Creepypodden!


Gillar du spänning? Har du ett intresse för häpnadsväckande brottsfall och kusliga skräckhistorier? I så fall är den här listan något för dig. Topp fem poddar för dig som gillar spänning: 


1. Creepypodden med Jack Werner

En podcast producerad av Sveriges Radio med ett nytt avsnitt varannan måndag. Beskrivs som "Sveriges kusligaste podd". Här blandas lyssnarberättelser med nätets bästa skräckhistorier.

2. Mordpodden

Journalisterna Amanda Karlsson och Linnea Bohlin tar dig igenom uppmärksammade mordfall från Sveriges alla hörn. Sommarsäsongen (säsong 4) hade premiär den 18 juni 2017 och är en huvudstadsspecial med mordfall från Stockholm. Mordpodden är tillgänglig via RadioPlay

3. Svenska Mordhistorier 

I den här podden hör vi Sebastian Krantz berätta om sanna och uppmärksammade mordfall från runt om i världen. Svenska Mordhistorier är tillgänglig via RadioPlay och varje avsnitt är mellan cirka 30-60 minuter långt. 

4. En Mörk Historia 

En Mörk Historia är en dokumentär-podd som skildrar makabra mordfall i avsnitt om två delar där lyssnaren får utförlig bild av hela brottsförloppet. En Mörk Historia är producerad av Carl Fridsjö och tillgänglig via acast. 

5. P3 Dokumentär

P3 Dokumentär är en podcast från Sveriges Radio som djupdyker i svenska och internationella uppmärksammande brottsfall och introducerar lyssnaren för de som var på plats när brottet skedde. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du lyssna på poddar?
Tack för din röst!