Här är de bästa poddarna för dig som gillar spänning

Har du ett intresse för häpnadsväckande brottsfall, gåtfulla mord eller vandringssägner på nätet? Kolla in Mordpodden och Creepypodden!


Gillar du spänning? Har du ett intresse för häpnadsväckande brottsfall och kusliga skräckhistorier? I så fall är den här listan något för dig. Topp fem poddar för dig som gillar spänning: 


1. Creepypodden med Jack Werner

En podcast producerad av Sveriges Radio med ett nytt avsnitt varannan måndag. Beskrivs som "Sveriges kusligaste podd". Här blandas lyssnarberättelser med nätets bästa skräckhistorier.

2. Mordpodden

Journalisterna Amanda Karlsson och Linnea Bohlin tar dig igenom uppmärksammade mordfall från Sveriges alla hörn. Sommarsäsongen (säsong 4) hade premiär den 18 juni 2017 och är en huvudstadsspecial med mordfall från Stockholm. Mordpodden är tillgänglig via RadioPlay

3. Svenska Mordhistorier 

I den här podden hör vi Sebastian Krantz berätta om sanna och uppmärksammade mordfall från runt om i världen. Svenska Mordhistorier är tillgänglig via RadioPlay och varje avsnitt är mellan cirka 30-60 minuter långt. 

4. En Mörk Historia 

En Mörk Historia är en dokumentär-podd som skildrar makabra mordfall i avsnitt om två delar där lyssnaren får utförlig bild av hela brottsförloppet. En Mörk Historia är producerad av Carl Fridsjö och tillgänglig via acast

5. P3 Dokumentär

P3 Dokumentär är en podcast från Sveriges Radio som djupdyker i svenska och internationella uppmärksammande brottsfall och introducerar lyssnaren för de som var på plats när brottet skedde. 

Brukar du lyssna på poddar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Börsen ser ut att fortsätta uppåt

Värmdö: Polisen rapporterar om kontroll person / fordon

"En bilist som färdas på länsväg 222 vinglar betänkligt mellan filerna. Enligt ett vittne ska också ett rödljus passerats.", skriver polisen på sin hemsida.

Morgonens nyheter 6 december

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Vinstlyft för Clas Ohlson

Prylkedjan Clas Ohlson gjorde en rörelsevinst exklusive jämförelsestörande poster på 277 miljoner under andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Detta var mer än en fördubbling jämfört med samma period föregående år då vinsten skrevs till 112 miljoner kronor. Bolagets försäljning ökade samtidigt med 9 procent till totalt 2,46 miljarder kronor.

Polisen i Trelleborg rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka utan personskador", skriver polisen på sin hemsida.

Tysk ödesdag – budgetlösning måste nås

1 timme sedan
Budgetkaoset i Tyskland fortsätter. Nu väntar en ödesdag för regeringen i Berlin – som måste nå en överenskommelse om inte processen ska dra ut på tiden.