Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2891
reaktioner idag

4 tjejer berättar: Jag hade sex med min chef – det här hände sen

Att ligga med sin chef har nog många har drömt om. Men hur många har vågat tagit steget?

Sex med chefen

Var tredje svensk har onanerat på jobbet, vilket en studie från RFSU visade tidigare i våras. Dessutom har en av elva personer haft sex med sin kollega – på arbetsplatsen.

Och visst att lusten kan falla på och man kan få en fling med en kollega, men hur många drömmer inte om att ha sex med chefen?? Hur många vågar genomföra den?

Nyheter24 har pratat med fyra kvinnor som berättar om hur det råkade gå till, och vad som hände efteråt.

"Nu går vi emot regelboken"

“Det var under en firmafest med maskeradtema i Stockholm och jag var utklädd till en ‘sexig militär.’

När vi möttes upp allihopa för en gemensam middag går jag och mina kollegor fram till vår nya chef, och han vrålstirrade. Vi utbytte väl blickar och ju mer alkohol, desto mer blickar.


Efterfesten hade vi på chefen och hans chefs hotellrum. Hans chef slickande i dubbelsängen och vi två fortsatte själva. Vid läggdags ‘hittade jag inte’ till mitt hotell så jag fick vara kvar hon min chef, som sa att jag gärna fick sova bredvid honom.

Det slutade med att vi började fumla runt och att han säger: ‘nu går vi emot regelboken’. Sen hade vi sex. 

Jag smög ut när han hade somnat och stötte på en barnfamilj. Där stod jag i hissen i bh och en tröja runt benen eftersom jag inte hittade mina trosor. Morgonen efter hittade hans chef mina string och frågade om han hade haft en tjej där."

"Bli inte kär i mig"

"Jag var praktikant och min chef var väldigt karismatisk. Jag var runt 18 år och han 25. 

Jag kände på mig att det var någonting mellan oss och mycket snart kom det ett meddelande på Facebook. Han bjöd in mig på en dejt, men den blev aldrig av.

Vi pratade en hel del. En kväll, när han trodde att jag hade avslutat min praktik, var jag ute på krogen och ringde honom. Det slutade med att jag hamnade på en hemmafest tillsammans med honom.

Vi tog en taxi hem till honom och hade en underbar kväll. Låt oss säga att den var så underbar att han humoristisk friade till mig.

Dagen efter, när vi skulle säga hej då sa han 'bli inte kär i mig nu'. Några dagar senare mötte jag honom på praktiken. Snacka om pinsamt och nervöst.

Något år senare fick jag reda på att han hade haft flickvän. Det otroliga i det hela är att vi har haft kontakt under alla dessa år, utan att ses. Vi blev ett par i våras och nu funderar vi på att flytta ihop."

"Vi låg med varann både på arbetstid och fritid"

"Jag var 22 och han 34. Allt började med ett oskyldigt flörtande, först från hans håll. Men jag var inte sen med att fortsätta.

Första gången vi hade sex var hemma hos mig. jag hade stannat hemma från jobbet den dagen eftersom jag hade feber. Mitt på dagen dök han plötsligt upp hemma hos mig för att 'se hur det var med mig'.

Jag blöd in honom och efter ett tag blev vi allt mer intima. Han ger gick på mig och trots att jag hade feber tog det bara två minuter innan jag fick en orgasm. Det hade aldrig någonsin hänt tidigare.


Sexet var fantastiskt, bättre än vad jag någonsin hade haft tidigare. Det kändes märkligt, men ändå bra.

Efter det låg vi med varandra både på arbetstid och fritid. 

Jag va var rädd över att någon skulle få veta, och efter en tid började jag få känslor för honom. Det var inte lämplig eftersom han hade fru och barn, och dessutom var 12 år äldre än mig. 

Under den här tiden åkte jag iväg med några tjejkompisar till Thailand under en längre tid. Vi fortsatte ha kontakt.

När jag kom hem berättade jag mina känslor för honom och lyckligt nog, kände han samma sak. Han lämnade sin fru och vi blev tillsammans. Idag bor vi ihop och jag har en bra relation till hans barn."

Hade sex med befälet – han var en fuckboy

"Jag var 16 år och han 19. Jag var på ett läger som Försvarsmakten anordnar för ungdomar som vill testa livet som soldat. I två månader var vi 100 elever och 7-8 befäl som styrde och lärde oss grunderna inom utbildningen.


Allra sista dagen gav jag ett befäl mitt nummer. Det var jävligt vågat med tanke på vad försvaret anser om förhållanden inom yrket. De anser att 'killen till höger och vänster är din bror'. Jag struntade i det eftersom jag tyckte att han var så snygg.

Dessutom hade han ju chansen att ge tillbaka lappen med mitt nummer, men det gjorde han inte. Redan på väg hem fick jag ett sms.

Vi började sms:a och skype:a med varandra konstant. Efter några veckor träffades vi hemma hos mig.

Han kom hit och vi knullade konstant under de tolv timmar han var här. Han var väldigt hårdhänt. Han gillade grövre ställningar som 'doggy' och ställningar där han hade kommandot.

Efteråt pussades vi hej då och några dagar senare bröt han kontakten helt. Vi hördes inte alls på över ett år.

Han krossade mitt hjärta.

Vi stötte på varandra på ett annat samband med försvarsmakten, ungefär två år efter vi hade sex. Då sökte han min uppmärksamhet och försökte nå mig igen på sms, samtal och skype.

Till slut gav med mig och vi snackade ett tag. Ännu en gång fick jag se vilken fuckboy han var så jag bröt kontakten helt. Som ett stort tack och hej."

Se även: Tjejer avslöjar: Här är våra mest pinsamma sexminnen

Har du haft sex med din chef?

Mer:

Anna, 24: "Jag hade sex med två bröder samtidigt"