24-åriga Anna hade sex med två bröder samtidigt.
1 av 3
24-åriga Anna hade sex med två bröder samtidigt. - Foto: Pixabay/Shutterstock
De visste ingenting.
2 av 3
De visste ingenting. - Foto: Shutterstock
"Dessutom var det roligt att ha makten för de båda trodde att de kunde få vem de vill runt sitt lillfinger, men inte mig."
3 av 3
"Dessutom var det roligt att ha makten för de båda trodde att de kunde få vem de vill runt sitt lillfinger, men inte mig." - Foto: Pixabay

Anna, 24: "Jag hade sex med två bröder samtidigt"

24-åriga Anna berättar för Nyheter24 om när hon hade sex med två bröder.


Ibland är det svårt att bestämma sig vem man vill ha – och varför skulle man?

Anna från Mellansverige dejtade och träffade två bröder under en månads tid - helt ovetandes om varandra. För Nyheter24 har hon berättat om hur det var.

"Det var under året 2011 som jag började dejta en kille jag hade flera gemensamma vänner med. Han var en riktig “fuckboy” som red lite på att han spelade hockey. Tjejer trånade så mycket efter honom, vilket han älskade.

I början var jag med honom bara för att det var en kul sak, men vi började umgås mer och berättade att vi tyckte om varandra. Men ändå såg jag att han skrev med andra tjejer, och tänkte att jag inte behövde sluta med det heller.

Jag började prata med en person som jag tyckte var rolig och såg bra ut. Vi träffades en kväll, och dagen efter träffade jag den andra killen.

Ett tag dejtade jag båda och visste att de kände varandra, eftersom de båda spelade hockey. Men sedan fick jag reda på att de var bröder.


Jag tyckte att det var konstigt att jag inte visste om det, men sedan började jag se det som en spännande grej som var förbjuden. Jag fortsatte träffa dem båda, minst en gång i veckan.

När jag till slut berättade för bröderna att jag hade träffat dem samtidigt, ville de fortsätta träffa mig på ett villkor: att jag slutar träffa den andre.

Jag sa ja till båda, för jag tyckte de var superhärliga. Dessutom var det roligt att ha makten då bröderna trodde att de kunde få vem de vill runt sitt lillfinger, men inte mig.

Till slut pratade bröderna med varandra och då blev det kaos.

Det var kul så länge det varande, tänkte jag, men nu några år senare är det inte speciellt snällt av mig att göra något sådant. Jag menar, jag tyckte ju att de var fuckboys som lekte med tjejer. Men jag gjorde exakt likadant. Gör det mig då till en fuckgirl?"

Anna heter egentligen något annat.

Vill du skicka in din berättelse? Mejla oss på sexochblandat@nyheter24.se

Kolla även in tjejers avslöjanden: Här är våra mest pinsamma sexminnen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också haft sex med några som är släkt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.