Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sandra hade sex med skolfotografen: "Var helt slut av alla orgasmer"

- 23/07/2017, 18:31
Skolfotografen föll för Sandra.
1 av 3

Skolfotografen föll för Sandra.

Pixabay/Shutterstock

En månad senare inledde de en sexuell relation.
2 av 3

En månad senare inledde de en sexuell relation.

Shutterstock

Han älskade att ha sex i duschen.
3 av 3

Han älskade att ha sex i duschen.

Shutterstock

Har du någon gång fantiserat om att ha sex med den söta skolfotografen? Well, Sandra hade honom runt sitt finger.

"Jag gick andra året på gymnasiet. Vi skulle ha en skolfotografering och fotografen visade sig vara väldigt ung, vilket vi tyckte var skoj.

Under lunchen kom fotografen till vårt klassrum och frågade om han fick äta lunch med oss. Jag och mina tjejkompisar tog med oss honom till centrum och åt lunch.

Ungefär en månad senare skickade han en vänförfrågan till mig på Facebook och frågade om jag hade fått mina bilder. Det tog en stund innan jag förstod vem han var, men jag accepterade hans förfrågan och svarade.

Han berättade för mig hur han 'blev lite kär i mig' och 'hur glad han blev varje gång han såg mig den där dagen på skolan'. Han sa också att det 'var jobbigt att säga hej då', vilket jag tyckte var creepy.

Han berättade senare, när jag var hemma hos honom, att han hade kollat upp mig på Facebook samma dag som fotografering och hållit koll. Han skickade en förfrågan när han såg att jag blev singel.

Efter en tids kontakt åkte jag till honom över en helg. Han bodde i Uppsala och jag i Stockholm. När vi sågs på stationen lyfte han upp mig och snurrade runt sådär som de gör på film. 

Han tog mig till sovrummet och vi började ta på varandra. Jag hade aldrig kommit så mycket som jag gjorde den kvällen. Han älskade att ge oralsex och vara nere på mig i över en timme. Han teasade mig med både tunga och fingrar innan han lät mig komma. Sen hade vi sex i flera timmar.

Dagen efter introducerade han sin låda med sexleksaker, något som var helt okänt för mig eftersom jag vara väldigt oerfaren. Han hade en hel låda med allt ifrån dildos och vibratorer i olika storlekar och former, till handklovar och mycket mer. 

Efter den helgen åkte jag till honom flera helger, och vi gjorde alltid någonting nytt. Sådana saker jag aldrig gjort tidigare.

Vi använde leksaker, hade sex på matbordet, köksbänkar, när vi lagade mat, i soffan och i duschen. 

Det bästa han visste var att ha sex i badrummet. Han klädde av mig i sovrummet, kysste mig på magen samtidigt som han tog av mina byxor. Sen tog han in mig i badrummet, lyfte upp mig på handfatet och höll upp mina ben när han tog mig.Sen lyfte han ner mig och backade in mig i duschen. Han tog tag i mitt hår och nacke innan han tog mig bakifrån.

Sen tog han mig till sovrummet igen och gav mig oralsex. Jag var helt slut i kroppen efter alla orgasmer. Jag stod alltid i fokus och att jag fick komma var det viktigaste för honom. 

Trots att han var sliskig och skum så charmade han mig. Jag tyckte väl att det var lite spännande med en äldre kille, då jag var 17 och han 28.

Jag och mina kompisar kunde sitta i skolan och skratta åt det han skrev och de bilder han skickade till mig.

Till slut kändes det som att han ville att vi skulle bli ett par. Han sa att han var lyckligt över att ha träffat mig, pratade om barn och så.

Jag backade då han verkade tycka om mig lite för mycket. Ett halvår senare skaffade jag pojkvän. Vi har inte hörts sen dess."

Sandra heter egentligen något annat.

Vill du skicka in din berättelse? Mejla oss på sexochblandat@nyheter24.se

Kolla även: 5 fantastiska sexställningar för dig med väldigt stor penis

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft sex med en fotograf?