Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är det nya sättet att ha trekant på – utan att riskera svartsjuka

- 11/07/2017, 15:15
Par väljer att ha trekant på ett lite annorlunda sätt.
1 av 3

Par väljer att ha trekant på ett lite annorlunda sätt.

Shutterstock

Där ingen av parterna behöver oroa sig för att bli svartsjuk.
2 av 3

Där ingen av parterna behöver oroa sig för att bli svartsjuk.

Shutterstock

Så om du är sugen kan det vara värt att prova.
3 av 3

Så om du är sugen kan det vara värt att prova.

Shutterstock

Par har börjat ha trekant på ett helt nytt sätt för att riskera att ingen blir svartsjuk – och det behövs inte ens en tredje part.

Drömmer du i hemlighet om att ha en trekant men vågar inte säga något till din partner eftersom du är rädd att hen blir svartsjuk?

Då är du inte ensam om det här problemet. En ny trend har dock uppstått som kanske kan hjälpa dig med just den saken, skriver Independent.

Det handlar om att par i allt större utsträckning söker sig till sexrobotar för att kunna uppfylla sina fantasier. Robotarna kostar dock mellan 50 000 och 150 000 kronor i nuläget, så det är en rätt dyr investering. 

Författaren Noel Sharkey, som skrivit boken "Robot Wars", är en av dem som haft span på trenden längst. 

"Folk pratar om att använda dem i trekanter eftersom det är ett säkert sätt för par att ha det på", skriver han i boken. 

Sharkey säger dock att han inte vill se en fortsatt produktion av sexrobotar eller dockor som ser ut som barn, eftersom han ser det som för farligt, skriver Independent

Är du nyfiken på vad svenskar hittar på under VM? Då kan du höra vad folk säger om Camp Sweden i videon under. Tydligen har det hettat till rejält. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.