Om din partner gör några av de här saker borde du dumpa hen.
Om din partner gör några av de här saker borde du dumpa hen. - Foto: Pixabay

Gör din partner de här sakerna? Då borde du göra slut direkt

Om din partner gör några av de här saker borde du dumpa hen – i alla fall enligt de här personerna på nätet.


Om din partner gör några av de här saker borde du dumpa hen – i alla fall enligt de här personerna på nätet som Independent har skrivit om.

1. Hen beter sig som ditt barn

"Jag kommer ihåg att jag vaknade en dag och insåg att jag inte var hans flickvän, jag var hans mamma. Jag lämnade honom samma dag. Jag grät inte ens, jag var så lättat."

reddit skriver användaren KitchenSwillForPigs om det vanliga klagomålet – att man faktiskt är mer som en förälder åt sin partner än att faktiskt vara tillsammans med hen. Det är inte kul, men det är faktiskt ett tecken på att hen utnyttjar dig på det sättet. 

2. Hens vänner stör dig mycket

Det problemet kom upp ganska ofta bland personer som behövde råd. För om du och din partners alla vänner inte går ihop så bra så kanske inte ni heller är en så bra matchning? 

Så här skriver sajten e-harmony om problemet:

"Det är sant att alla har en eller två vänner som är speciella som du måste tolerera. Men om alla vänner din partner har driver dig till vansinne och de har varit vänner sedan dagis så kommer de nog inte försvinna ur din partners liv."

3. Hen får dig att känna dig uttömd 

Relationsterapeuten Ian Kerner säger så här om problemet: 

– Försök att komma på vad det är med att vara med din partner som får dig att känna så. Sen försöka att prata med hen om problemet. Om ni inte kan lösa det eller om du känner att du inte vill lägga energi på det så kanske det är dags att lämna.

4. Hen litar inte på dig

Tillit i ett förhållande är otroligt viktigt. Men om din partner inte litar på folk kan det vara personligt men det är inte ditt jobb att försöka visa överdriver mycket att du är pålitlig, skriver Independent

På Reddit skriver användaren PastyNProud så här: 

"Han skrek på mig och anklagade mig för att ha varit otrogen för att han hittade en annan mans könshår på toalettstolen. Det var hundhår. Han trodde fortfarande inte på mig när jag jämförde håret med hundens päls." 

5. Hen har konstiga beteenden 

På Reddit har flera personer skrivit om konstiga beteenden kan vara varningstecken. 

"Hon försökte sparka en pigvin", skriver användaren Craignate på Reddit.

TV: Nio saker du bara känner om du är i ett förhållande med äkta kärlek

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du i ett förhållande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.