Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

I den här svenska staden har svenskarna sex längst

- 21/07/2017, 19:25 -

En undersökning gjord av Victoria Milan visar hur uthålliga de svenska männen verkligen är.

Det kanske inte kommer som en chock att det tar längre tid för kvinnor att nå orgasm än för män. Något som för en del kvinnor innebär att de inte ens är i närheten av att komma innan sexet är slut.

Men i vissa länder går det faktiskt snabbare än i andra.

Bildkälla: Shutterstock

Otrohetssajten Victoria Milan gjorde nyligen en undersökning som visade att männen i Danmark lägger i snitt 44 minuter på att försöka få deras partners att nå klimax. I Sydafrika lade män bara 15 minuter, och i Sverige lägger vi 33 minuter.

Men vem är mest uthållig i Sverige?

På uppdrag av Nyheter24 tog Victoria Milan fram statistik för Sverige. I ungefär 30-40 minuter har svenskarna sex. 

Snabbast går det i Umeå, där snittet ligger på 27 minuter. Och ju längre ner vi kommer i landet, desto längre tid verkar svenskarna ha sex. I Malmö toppar man rekordet med 42 minuter – alltså en hel kvart längre än i Umeå.

Se hela listan här:

I undersökningen deltog 6 117 kvinnor från 20 länder, varav 734 var från Sverige. Alla medlemmar på Victoria Milan, och som besvarade frågor om hur länge de hade sex med sin partner. De gånger de är trogna alltså.

Det finns givetvis två sätt att se på den här undersökningen:

1. Hur uthålliga män är i sängen och sexet tar slut därefter.

2. Att männen helt osjälviskt lägger denna tiden för att tillfredsställa sina partners, utan att sluta när de själv har kommit.

Tidigare har Nyheter24 i samarbete med Pornhub tagit fram hur länge svenskarna kollar på porr – och var det går snabbast. Där visade det sig att stockholmarna kollar kortast på porr, och att absolut längst kollar människor i Dalarna. Läs mer om svenskarnas porrvanor här. 

Se även: 7 ganska ovanliga sätt att få orgasm

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.