Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

4 saker du troligen kommer oroa dig över någon gång i ditt förhållande

- 07/08/2017, 19:26 -

Kommer min partner vara otrogen? Det är något som många i relationer oroar sig över.

Sajten Elite Daily har pratat med April Masini som är expert på relationer. Hon har listat fyra tvivel du säkert kommer att ha någon gång i ditt förhållande. 

1. "Kommer den här personen vara trogen?" 

Att vara orolig över att din partner ska vara otrogen, speciellt i början av ett förhållande, är något som många oroar sig över. Och det är inte heller konstigt, för det krossar ens hjärta.

Men om det fortfarande är något du oroar dig för längre in i förhållandet och oron tar över, så kan det skada ditt förhållande och din parter kan också känna sig anklagad. 


Bildkälla: Pixabay

2. "Gillar den här personen mig?"

Det här är en ganska vanlig fråga att ställa sig, gillar hen mig verkligen? Alltså gillar på riktigt? Masini menar att vanliga orsaker bakom oron är om man inte känner varandra så bra ännu eller om personen man träffar inte är så bra på att uttrycka hur hen känner. 

3. "Passar vi ihop utanför sängen också?"

När man träffar någon ny så är det inte helt ovanligt att man ligger mer än vanligt, det är ju nytt och spännande och sexet är asbra. Men efter ett tag så kanske ni inte ligger med varandra lika ofta och då är det lätt att undra om det bara var därför ni var så bra ihop. 

– Eftersom de här tankarna kommer efter att ni redan har haft mycket sex så kan det kännas som att ni redan har investerat mycket i er relationen, säger Masini till Elite Daily


Bildkälla: TT

4. "Kommer vi klara alla hinder i relationen?"

Att tvivla är normalt och det kommer säkert dyka upp då och då under relationen. Men Masini menar att det är lärorikt om det görs rätt. Vad behöver ni jobba på? Vad är era skillnader?

TV: Nio saker du bara känner om du är i ett förhållande med äkta kärlek

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.