Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

3 tecken på att bråken du och din älskling har är helt normala

Nyheter | 13/08/2017 18:44

Undrar du om bråken i din relationer är helt normala eller om det är så att ni bråkar lite för mycket?

Undrar du om bråken i din relationer är helt normala eller om det är så att ni bråkar lite för mycket? Elite Daily har pratat med Erika Ettin, som är dejtingexpert, och hon har listat tre tecken på att bråken i ditt förhållande är normala. 

1. Ni löser bråken och pratar ut snabbt

Ettin menar att ett tecken på att bråken är “normala” i din relation är att ni kan lösa bråken, små eller stora, i en diskussion. Ni går inte och lägger er arga på varandra, går runt och inte pratar med varandra eller är passivt aggresiva. 

2. Ni håller inte hållhakar på varandra 

En bra konfliktlösning betyder att man faktiskt löser bråket eller konflikten så inget kommer upp igen och igen vid ett senare tillfällen. 

Om din partner glömde att diska för tre veckor sedan och du drar upp det i ett bråk senare så kanske ni inte har ett bra sätt att lösa era konflikter på i förhållandet. Ettin förklarar att om man bråkar på ett normalt sätt så håller man inte hållhakar på varandra.

Bildkälla: Pixabay

3. Ni drar inte upp gammalt 

Att bråka på ett "normalt" sätt betyder att du inte håller koll på alla saker din partner har gjort "fel" i förhållandet. Ettin menar när man bråkar så bråkar man om det man bråkar om då, och inte drar upp tidigare problem, skriver Elite Daily

TV: Nio saker du bara känner om du är i ett förhållande med äkta kärlek

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du tillsammans med någon?