Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya "kondomen" är här – men det finns ett jättestort problem

Den nya "kondomen" har ett stort problem.
1 av 3

Den nya "kondomen" har ett stort problem.

Jiptip är en klisterlapp du fäster över urinröret.
2 av 3

Jiptip är en klisterlapp du fäster över urinröret.

De här gamla klassikerna fungerar nog lite bättre ska du se.
3 av 3

De här gamla klassikerna fungerar nog lite bättre ska du se.

TT

Nyheter | 11/08/2017 20:09

Jiftip är en ny sorts "kondom" på marknaden. Men folk är osäkra på om den funkar.

Känn din partner, känn friheten, känn dig smart. Så lyder konceptet för den nya "kondomen" som faktiskt inte är en kondom, utan en klisterlapp. Det är företaget Jiftip som lanserat produkten. 

Bildkälla: Jiftip

Du fäster helt enkelt klisterlappen över urinröret, med eller utan erektion, vilket ska förhindra att sperma läcker ut under samlag. Nu är det killarnas tur att springa på toaletten och "tömma". 

giphyGiphy

Funkar det då? Företaget garanterar inget på sin hemsida och skriver istället "Känn det, älska det eller få alla pengar tillbaka om du är missnöjd". Dessutom varnar de för att inte använda Jiftip som preventivmedel då produkten inte är säker som en kondom och den skyddar heller inte mot könssjukdomar. 

Jiftip kostar $6 och då får du 3 stycken i ett paket medan du får betydligt många fler kondomer i ett paket för samma summa. Och som nämt tidigare, skydd mot könssjukdomar och graviditet.

Se mer: Så sätter man på en kondom

Tror du att det funkar?