Älskar du att onanera? Då är det här ditt drömjobb

- 23/08/2017, 11:28 -
Nu finns ett jobb ute för alla som älskar att onanera.
1 av 3

Nu finns ett jobb ute för alla som älskar att onanera.

Shutterstock/TT (Montage)

Det som krävs är att du skriver recensioner av sexleksaker och diverse sex-produkter från sajten LoveWoo.
2 av 3

Det som krävs är att du skriver recensioner av sexleksaker och diverse sex-produkter från sajten LoveWoo.

TT

Årslönen är på 292 000 kronor! Öppet för alla att söka.
3 av 3

Årslönen är på 292 000 kronor! Öppet för alla att söka.

Shutterstock

Det är ett heltidsjobb som går ut på att recensera sexleksaker – och få 292 000 kronor om året för besväret.

Tydligen så har 16 procent av svenskar som ställt upp i en stor undersökning någon gång onanerat på jobbet. Varför inte då istället jobba med att onanera?

Om du nu haft den drömmen så kan den bli verklighet.

Det är nämligen så att sexleksaksbutiken LoveWoo letar frenetiskt efter någon som vill skriva recensioner av deras sexleksaker. Det är dessutom ett heltidsjobb(!) så det gäller verkligen att vara passionerad angående sin onani.

TT

Utöver den årliga lönen på 28 000 pund, eller cirka 292 000 kronor, ingår även ledigt på röda dagar, gratis hälsoundersökningar och ett gymmedlemskap. 

Det som förväntas av dig är att du kan tänka dig att prova deras sexleksaker, deras sexiga underkläder och diverse sexiga spel som säljs på sajten.

– Sexleksakerna finns i allt från väldigt enkla till lite mer vågade – och som leverantör för en stor katalog av sexleksaker så behöver vi ha en riktigt god förståelse för produkterna. Dessutom ska vi kunna ge information till våra kunder om vad som är positivt och vad som är komplicerat med produkterna, berättar en talesperson för LoveWoo för BBC.

Shutterstock

Utöver att skriva recensioner förväntas du också kommunicera med potentiella kunder, åka på möten och vara bekväm framför kameran (och då handlar det inte om att visa upp produkterna, utan recensera –påklädd...). 

Du ska helst vara en lättsam person som är bekväm med humor. Du ska vara ärlig, duktig på att skriva och prata – och gärna ha erfarenhet från att jobba med publiceringsverktyg. Du ska helst bo i London eftersom det krävs att du infinner dig på kontoret tre dagar i veckan.

Det är dessutom öppet för alla kön att söka.

Shutterstock

Om du känner att det här passar in på dig så sök jobbet här – sista ansökningsdatum den 15 september. Det du ska skicka in då är en recension av valfri produkt, ett cv och ett personligt brev som gärna får vara i videoform.

Forskningen visar att onani kan minska risken bland annat för cancer och för depression – så det kanske vore nyttigt med en helt ny karriär?

Läs också om var svenskarna helst onanerar någonstans.

TV: Sätten som tjejer onanerar på och som du nog inte visste om:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Funderar du på att söka jobbet?