Här är anledningen till att du får mystiska hål i dina tröjor

Brukar du också upptäcka små, små runda hål i dina tröjor? Visst är de irriterande? Nu vet vi i alla fall varför de uppstår.


Du har säkert varit med om det själv, du ska ta din nytvättade, rena, favorittröja och sätta den på dig till en kick ass outfit. Men så ser du till din förfäran att det är något som är fel; helt plötsligt är det några små, små hål i din tröja, precis vid byxlinningen. 

Otroligt irriterande, men varför blir det så? 

Om du har otur kan det bero på att du har fått skadedjur, så som pälsängrar, i din garderob. Men om din favorittröja inte är i ylle eller päls kan du nog vara rätt så lugn då det är främst dessa material som djuren angriper, skriver Café. 

Om du tänker efter noga kan du nog se ett tydligt mönster i var de här hålen brukar dyka upp. Just det, nere vid byxlinningen, eller hur?

I så fall är det högst troligt att du kommer från din byxknapp. 

Men hur ska du då undvika att det uppstår? Det enda som går att göra är att se till att du använder kläder av lite högre kvalitet som inte slits lika lätt som billigare material. Det finns även skydd som man kan sätta på sin jeansknapp, skriver Café.

Gillar du kläder och mode? Då kommer du bli helt kär i den här klänningen som byter färg med ett knapptryck. Se mer i spelaren under. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du få sådana här hål i dina tröjor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Klart uppåt på Asienbörser

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

1 timme sedan
Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.