Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Den här tatueringen borde du skaffa enligt ditt stjärntecken

- 21/10/2017, 18:42
Att välja tatuering kan vara svårt.
1 av 2

Att välja tatuering kan vara svårt.

TT/Pixabay

Men den här tatueringen borde du i alla fall göra enligt ditt stjärntecken.
2 av 2

Men den här tatueringen borde du i alla fall göra enligt ditt stjärntecken.

Pixabay

Att välja tatuering kan vara svårt. Men den här tatueringen borde du i alla fall göra enligt ditt stjärntecken.

Ett ankare, namnet på din älskling eller en tatuering som kanske är placerad där den inte syns så mycket.

Har du alltid velat tatuerat dig men aldrig riktigt kommit fram till ett perfekt motiv? Men du kan vara helt lugn, här är tatueringar som passar perfekt till just DIG, i alla fall enligt ditt stjärntecken

Väduren 

Spontant är bäst, eller hur? Väduren är ett stjärntecken som är ganska spontant, vilket betyder att den perfekta tatueringen för dig även är något spontant. Kanske ska du göra en liten tatueringen på semestern?

Oxen 

Om du är oxe är du envis, känslig och sensuell. Så den perfekta tatueringen är helt klart något som symboliserar en relation eller ditt förhållande. Så kanske ett namn på enfamiljemedlem, din älskling eller varför en nära vän.

Tvillingarna 

Är du i tvillingarnas stjärntecken ska du ha en tatuering som representerar dina två extrema sidor. Så kanske en sol och måne eller ett hjärta och en kniv, för det visar att du både är en krigare och en älskare, skriver Elite Daily. 

Bildkälla: Pixabay

Kräftan

Du är omtänksam, lojal och familjeorienterad om du är kräfta. Så en tatuering som är perfekt för dig är något som symboliserar familjen. Din pappas eller mammas födelsedag eller ditt efternamn. Det kan även vara en tatuering för en vän, kanske gör din vän samma tatuering. 

Lejonet 

Om du är lejon så vet du att ni älskar tatueringar. Det eftersom tatueringar kan ses som en symbol för bland annat identitet och styrka. Så det perfekta för dig att tatuera är något konstverk eller kanske ett självporträtt? 

Jungfru 

Du är en riktigt bra berättare och du ska du ha en tatuering som är lite vintage, kanske ett ankare eller en hyllning till Bettie Page.

Bildkälla: Pixabay

Vågen 

Du älskar saker som är vackert och därför borde du tatuera en sol, en måne, blommor eller kanske stjärnor.  En tatuering som representerar något från naturen är perfekt för dig. 

Skorpionen 

Skorpionen, oj oj oj. Du har en stark sexuell självkänsla och ska ha en tatuering på ett ställe som inte riktigt syns, kanske under bältet. Överraska din älskling med en tatuering vettja! 

Skytten

Skytten är en fri fågel, som du kanske känner igen dig i? Du ska ha en tatuering någonstans där det inte är så självklart. Perfekt för dig! 

Stenbocken 

Du ska ha en tatuering som är enkel och snygg, precis som du är. Du är intelligent och har en galen intuition. Därför passar ett citat på ett ställe som inte syns dig. 

Vattumannen 

Du är redo att kämpa för rättvisa och det betyder att din tatuering ska vara en symbol för social rättvisa. 

Fiskarna 

Du ska ha en tatuering på ett ställe som är lite skymt. Bakom örat eller i backen. Kanske en flygande fågel, ett öga eller en blomma. Det för att du som fisk har medkänsla och är konstnärlig av dig, skriver Elite Daily

TV: Den här sexfantasin borde du förverkliga – baserat på ditt stjärntecken

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.