Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

9 tecken på att din killkompis gillar dig som mer än vän

- 03/11/2017, 11:25 -

Ni är väldigt bra vänner, men är det så att din killkompis kanske gillar lite mer än som bara en vän? Här är nio tecken.

1. Du märker att han kollar på dig

Och det är ganska ofta. I klassrummet, när ni umgås med vänner eller när ni bara sitter och chillar. När du tittar på honom, kollar han redan på dig. Även fast han tror att det är i smyg. 

2. Han blir svartsjuk 

Fast bara i smyg. Du berättar om dejter, ditt förhållande eller killen du skriver med på Tinder och han tycker inte riktigt att det är jättekul, även om han är ganska duktig på att dölja att han är sotis. 

3. Komplimangerna flödar 

Det spelar ingen roll vad ni gör, hur du ser ut eller om ni ens pratar för stunden. Rätt som det är kan det komma en komplimang. Du har säkert hört att han önskar att hans framtida partner vore som dig.

4. Hör av sig och vill ses OFTA

På en fika, middag, utegång, promenad eller bara för att snacka. Han vill träffa dig så ofta det bara går och även skriva med dig. 

Bildkälla: Pixabay

5. Din partner misstänker det

Du är i ett förhållande och din partner är typ till och med övertygad att din killkompis är kär i dig. 

6. Pratar om VÄLDIGT personliga saker

Personer han dejtar, barndomen och saker han tycker är jobbigt. Visst, det här kanske inte tecken på att han är kär i dig i alla fall. Men det kan ändå vara ett tecken på att han vill vara mer än vänner.

7. Låååång ögonkontakt 

När du pratar så kollar han dig i ögonen, hela tiden. 

8. Rör dig subtilt och ofta 

Ni kan prata och han rör dig lite subtilt på armen eller på axel. Samt så är kramen när ni ses och säger hej då ganska lång. 

9. Skämtar ganska mycket 

*Vi skulle passa bra ihop* 

*Dumpa din partner, hehe*

Ja, skämten flödar och även om det bara är skämt så vet du att det ändå ligger lite sanning i det.