Cadesha Bishop ses knuffa 74-åringen från bussen.
Cadesha Bishop ses knuffa 74-åringen från bussen. - Foto: CCTV

Här knuffas 74-åringen mot sin död – för att han sa ifrån på bussen

I en video ses Cadesha Bishop, 28, knuffa den 74-årige mannen mot sin död. Anledningen? Han bad henne sluta förolämpa övriga passagerare på bussen. Nu döms den unga kvinnan för det kallblodiga dådet. Se videon nedan.


Det var under en busstur år 2019 som Cadesha Bishop, 28, gick till verbal attack mot flera medpassagerare.

Hennes aggressiva utspel fick många på bussen att reagera och en av dem var, enligt The Independent, den då 74-årige pensionären Serge Fournier.

Cadesha Bishop knuffar 74-åringen 

När Cadesha Bishop skrek på bussen tog nämligen Serge Fournier ton och bad, enligt vittnen på bussen, henne att vara trevligare. 

Men när han då ska gå av bussen tar situationen en våldsam vändning – och det hela fångas på bussens övervakningskameror. Plötsligt knuffar Bishop den 74-årige mannen hårt i ryggen och han faller handlöst mot marken, rapporterar The Independent. 

Serge Fournier dog av sina skador

Serge Fournier överlevde först attacken, men en månad senare dog han på sjukhus av sina skador. 

Nu döms Cadesha Bishop, som greps av polis efter händelsen, till 20 års fängelse, med möjlighet till villkorlig frigivning efter åtta år. 

Den unga kvinnan ska, enligt hennes företrädare, lida av bland annat PTSD och hon bad, under rättegången, om ursäkt för sitt beteende, enligt The Independent

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

1 timme sedan
Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.