Rasmus Paludan och Peter Madsen
Rasmus Paludans fru dejtade som 17-åring ubåtsmördaren Peter Madsen. - Foto: Stella Pictures och Jeppe Michael Jensen/TT

Rasmus Paludans oväntade fru – är Peter Madsens exflickvän

Den uppmärksammade dansksvenska politikern Rasmus Paludan gifte sig 2021 med en 18 år yngre kvinna, som visade sig ha ett oväntat förflutet. Hon uppges nämligen ha haft en romantisk relation med ubåtsmördaren Peter Madsen.


Stenkastning mot polisen, brända bilar, skadegörelse och ett stort antal anhållna för bland annat våldsamt upplopp. Påskhelgen blev allt annat än lugn i flera svenska städer när kravaller bröt ut till följd av Rasmus Paludans antingen genomförda eller planerade sammankomster där koranbränningar är en del. 

Den danska högerextremisten Rasmus Paludan leder partiet Stram kurs och har gjort sig känd just för sina uppseendeväckande demonstrationer. 

I september 2021 kunde uppgifter från danska Ekstra Bladet avslöja vem den omtalade politikern Rasmus Paludan hade gift sig med. Och det visar sig att hans fru har ett oväntat förflutet. 

Tidningen valde att anonymisera hennes namn, men enligt uppgifter ska det vara en då 21-årig kvinna, som känns igen av allmänheten – framförallt av trogna tv-tittare. 

Rasmus Paludans fru – har varit tillsammans med Peter Madsen 

Kvinnan har tidigare haft en relation med ubåtsmördaren Peter Madsen, ett förhållande som blivit rejält uppmärksammat i media. 2020 porträtterades relationen i dokumentärserien “In love with a killer” på Discovery+. 

I dokumentären får tittarna följa kvinnans kamp för att få träffa sin stora kärlek, då han redan då satt bakom lås och bom på livstid för mordet på den svenska journalisten Kim Wall.

Paludans fru har även medverkat i det danska programmet “Dejta mig naken” 2019. 

2020 försökte Peter Madsen fly från fängelset. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix/TT

Rasmus Paludans fru – hade tatuering tillägnad Peter Madsen 

Kvinnan kom i kontakt med Peter Madsen som 17-åring via brevväxling. Därefter utvecklades relationen med den livstidsdömde mördaren till kärleksförklaringar via telefonsamtal. 

Rasmus Paludans fru valde till och med att föreviga sin kärlek till Peter Madsen genom att tatuera in en hälsning skriven av mördaren tillsammans med en raket och hjärtan. “Vänliga hälsningar din Peter”, löd texten. Nu har hon dock täckt över motivet med andra tatueringar. 

Rasmus Paludans fru: "Jag är impulsiv"

Relationen med mördaren gick i stöpet när Peter Madsen 2019 dumpade henne, och istället valde att gifta sig med ryska Jenny Curpen

– Jag är impulsiv och gränssökande, och det var spännande att få kontakt med en farlig person, sa den 21-åriga kvinnan senare till DR3. 

I september 2021 sa kvinnan och Rasmus Paludan ja till varandra. 

“Ja, vi har träffats i två år. Vi inser hur viktigt det är för danskar att få många barn. Vi ser fram emot att få många barn”, skrev Rasmus Paludan till Ekstra Bladet angående giftermålet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!