Kvinnan tros ha varit inlåst i huset i flera dagar.
Kvinnan tros ha varit inlåst i huset i flera dagar. - Foto: Facebook/Antione D-ice Dobine och Stella Pictures

Kvinna hittad fastkedjad i övergivet hus: "Våldtog mig"

En kvinna har hittats fastkedjad och iförd handfängsel i en övergiven bostad i Chicago. Detta efter att en förbipasserande man hört rop på hjälp.
– Han kunde ha ignorerat mig, men han hörde mig och hjälpte mig, säger kvinnan till WGN News.


Det var i lördags som en man, när han promenerade i ett bostadsområde i Chicago, hörde en kvinna skrika inifrån ett till synes övergivet hus.

– När jag gick närmare hörde jag "bang, bang, bang, hjälp". Det var det som fick att ringa polisen, berättar mannen för den lokala tv-kanalen WGN News, enligt New York Post.

Offret: "Han våldtog mig två gånger"

Väl på plats bröt sig polisen in i bostaden och där fann man en 36-årig kvinna fastkedjad och iförd handfängsel som, enligt egen utsago, varit inlåst i huset i flera dagar.

Hon hade varit på väg till affären när hon stötte ihop med en man i 60-årsåldern som, mot hennes vilja, förde henne till bostaden.

– Han våldtog mig två gånger. Han lämnade mig där inne i kedjor och med handbojor, säger hon till WGN News, enligt New York Post, och fortsätter vidare om mannen som larmade polisen:

– Han kunde ha ignorerat mig, men han hörde mig och hjälpte mig. 

Vidare uppger kvinnan att hon är övertygad om att den den misstänkte kidnapparen, som fortsatt är på fri fot, kommer att "slå till igen".

USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!