I Japan blev en man hund
I Japan blev en man hund - Foto: Skärmbild från Youtube

Japanska "Toco" fullföljer sin livslånga dröm om att bli hund

Har du någonsin undrat hur livet som hund skulle se ut? Nu har eventuellt en japansk man svar på frågan. Kolla in mannens förvandling här!


En något bisarr Youtube-video trendar just nu i japanska sociala medier. I videon syns en långhårig collie utföra typiska hundsysslor som att rulla runt och göra vacker tass, men med något stelare rörelsemönster. Hunden är i själva verket en colliedräkt som en japansk man betalat över 150 000 kronor för få att bära - och fullfölja sin dröm om att bli hund.

Mannen i dräkten är för närvarande bara känd under Twitter-användarnamnet Toco. Hans livslånga ambition och dröm att leva som en hund är något han döljer för sina vänner. Dräkten bär han bara vid speciella tillfällen och i sina videos på Youtube.

Till MailOnline säger Toco att han sedan barnsben drömt om att vara ett djur och alltid haft en önskan om att "förvandlas" till ett.

Toco lever sin dröm som hund. Foto: Skärmbild från Youtube

Toco fick sin dröm uppfyllld – blir en hund

Den verklighetstrogna dräkten ska ha kostat över två miljoner japanska yen, vilket motsvarar strax över 150 000 svenska kronor. Dräkten gjordes av Zeppet, ett företag som arbetar med specialeffekter för filmindustrin. Collien gjordes för hand med syntetisk päls och ska ha tagit 40 dagar att färdigställa.

Valet om den Lassie-liknande dräkten grundar sig att Toco tycker att storleken passar honom och att den ser mest realistisk ut. Pälsen ska även lättare täcka det begränsade rörelsemönstret.

Videon delad av mannen förra månaden på Twitter ska ha över 1,8 miljoner visningar. I klippet rullar mannen runt på golvet och vinkar till kameran med “vacker tass”.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!