Treåring lämnades i varm bil.
Kendrick Engram Jr blev bara tre år gammal. Bilden till höger är en genrebild. - Foto: Gofundme och Pexels.

Kendrick, 3, dog efter att ha lämnats i varm bil i tre timmar

Treårige Kendrick Engram Jr glömdes kvar i familjens bil när termometern visade 35 grader. Närmare tre timmar senare hittades pojken av en familjemedlem, men hans liv gick inte att rädda.


I Columbus, Georgia, i USA tillbringade treårige Kendrick Engram Jr söndagen med sina syskon och barnens mormor eller farmor.

När familjen kom hem senare på eftermiddagen var inte pojken med, vilket upptäcktes cirka tre timmar senare, rapporterar Mirror tillsammans med flera andra amerikanska medier.

Pojkens farmor eller mormor var den som till slut märkte att pojken inte var hemma. De andra barnen lekte hemma i köket eller ute i trädgården, och hade inte heller sett till Kendrick. Det berättar rättsläkaren Buddy Bryan för lokala medier, enligt tidningen.

Treåring hittades i baksätet efter tre timmar

Hon ringde då pojkens farbror eller morbror, som vid tillfället befann sig i en drive thru utanför en amerikansk snabbmatskedja i bilen som familjen åkt i samma förmiddag. När han då kollade igenom bilen hittades treåringen i baksätet.

Men efter att ha suttit i en bil, i närmare 35 graders värme, var det för sent och pojken dog kort därefter. Enligt rättsläkaren uppges Kendrick ha dött av av syrebrist eller kvävning.

I landet har sex barn dött bara i år efter att ha lämnats i varma bilar, rapporterar Mirror.

– Var bara medveten. Ta ansvar om du är vuxen. Barn är oskyldiga, de kan inte rå om sig själva och om du har ett barn ligger det ansvaret på dig, säger Bryan enligt Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

1 timme sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

1 timme sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

1 timme sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

1 timme sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.